Speltips Federer - Murray

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-07-08 15:00
Land: England
Liga: Wimbledon
Odds: 1,83
Tips: Murray +4,5
Det finns så sjukt många som sagt att Roger Federer aldrig mer kommer att vinna en Grand Slam och ännu fler som sagt att Andy Murray aldrig vinner en Grand Slam. Men nu är båda i en final där jag faktiskt tror att Andy Murray har en chans.

Det är sagolikt hur bra Andy Murray läser spelet. Nästan alltid väljer han ”rätt” slag och det är tydligt att han verkligen tror på det han gör. Några passeringar han gjorde mot Tsonga är helt sjuka, man tror att han är bortspelad i bollen, men lyckas jaga upp den och hinner till och med slå ett passerslag i världsklass. Man ser hur samlad och målmedveten han är och den som tror att Federer vinner i raka set har fel.

Roger Federer har som bekant satt käppar i hjulet för Andy två gånger tidigare i Grand Slam-finaler. Både i US-Open och Australian Open vann schweizaren i raka set, men så lätt går det inte i Wimbledon. Murray har spelat för bra och har ett sådant otroligt publikstöd att en 3-0 seger inte finns på kartan och något har väl skotten lärt sig efter alla GS-finaler?

Egentligen är inte Federers bedrift så otroligt stor. Jag menar, är Djokovic så överlägsen som gräs som experterna säger? Överlag måste det trots allt vara hans sämsta underlag, lägg där till att han inte spelat perfekt tennis sedan hans farfars bortgång. Det ser liksom ut som att han inte riktigt vill vinna. Semifinalen började med strålande tennis, men sedan sjönk spelnivån och Djokovic med den. Men man ska inte glömma att det var grymt små marginaler i den här matchen.

Dessutom är Roger Federer den enda av de tre stora som Murray har positiv vinststatistik emot och jag ger honom hyffsade chanser att vinna finalen också.

Murray +4,5 games spelas till 1,83 på betsson.

Lycka till!
Spela på Federer - Murray hos Betsson
Spela nu
Poldan - 7 Juli 2012 - 22:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-07-08 12:51

C'mon Andy! Och poldan!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: