Speltips Elfsborg v Mjällby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-08 18:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2,25
Tips: 1 -1,5
Alltså, nu har jag vänt och vridit på dagens samtliga objekt ut och in, och ju mer jag har satt mig in i allt så framstår ett hcp-spel på Elfsborg som det absolut bästa spelet.

Revanschenlusten efter stjärnsmällen i Åtvidaberg lär vara toppat till taket nu när man ska göra det första allsvenska framträdandet hemma efter EM-uppehållet.
Boråslaget hann med att känna på sin plastmatta i kvalet till Europa League här om dagen, och det gjordes som bekant med beröm godkänt när Floriana skickades hem med 8-0 i arslet. Hattrick då av sköne Niclas Hult, och där lär Mjällby få något att bita i när den grabben har hittat sommarformen.
Och han huserar på vänsterkanten, på den andra kanten så är en annan herre tillbaka efter skada, Stefan Ishizaki. Två fantastiska vapen att tillgå, och något inte Mjällby är i närheten av att matcha.
I Elfsborg är endast Amadou Jawo indisponibel som är avstängd, men han saknas inte det minsta i en sån här match då Mjällby ändå kommer att ställa upp med ett såpass lågt försvarsspel, då kommer inte direkt Jawo till sin rätt och hans skills kan inte användas fullt ut.
Istället lär vi få se en hypervass duo i Lasse Nilsson och Victor Cleasson framåt, vilket känns mer än tryggt.

Mjällby, som överraskande torskade hemma mot Norrköping senast, får klara sig utan Dominique Kivuvu som drog på sig två gula kort senast. Och om Jawo inte saknas nämnvärt i Elfsborgs stjärntyngda trupp, då kan man knappast säga detsamma om Kivuvus betydelse för Mjällby. Ett klart avbräck som hade behövts idag, även om jag inte tror att det hade spelat någon roll.

Vill minnas hur jag en sommardag i fjol låg och slötittade på detta möte då Elfsborg gjorde klara 4-0 på ett chanslöst Mjällby.
Spontant, alltså, vem blir förvånad om det står samma siffror på tavlan efter 90 spelade idag?
Inte undertecknad, i alla fall.
Vapen i Hult från vänster. Vapen i Ishizaki från höger. Vapen i A.Svensson centralt. Och lägg till de två anfallarna på det jag nyss nämnt.
2,25 på hcp-ettan spelas tungt. Riktigt tungt.
Spela på Elfsborg v Mjällby hos Bwin
Spela nu
holms - 8 Juli 2012 - 07:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Illyllolis - 2012-07-08 16:11

Finns till 2,60 på bet365

hejamaif - 2012-07-08 13:30

Håller med, du gör en bra analys av matchen! Mjällby var väldigt trötta i förra matchen mot Norrköping..
Finns inget mittfältsspel utan Kivuvu. Tungt avbräck.

Har ingen bra feeling för mitt mjällby idag :(

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: