Speltips Örebro SK - Malmö FF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-09 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.30
Speltips: Away team clean sheet : Yes
Spela på Speltips Örebro SK - Malmö FF
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Away team clean sheet : Yes
ÖSK spelar sina första hemmamatch med nya tränaren P-O Ljung, ÖSK har ju varit en stor besvikelse i år men lyckades ta sin första seger mot GAIS senast. Den segern säger inte mycket, man spela med 1 man mer i större del av matchen och skapade inte mycket, man spela mest i sidled och var ofarliga man lyckas till slut få in bollen på övertid. ÖSK kanske har Grahn och Berger tillgängliga till spel idag men jag ser knappt dom två som ett plus med tanken på vad dom två har presterat i år.


Malmö kommer till Behrn Arena med bra form och motivation, dom vet att vinner dom här mot ÖSK så har dom bara 3 poäng upp till ledande Elfsborg. Att Elfsborg spela lika igår mot Mjällby kommer motivera dom extra till att vinna idag, det ända som är osäkert i Malmö just nu är om Jimmy Durmaz kommer till spel ikväll han har nämligen redan det personliga kontraktet klart med turkiska Genclerbirligi och dom har spelat Thern på Durmaz position, men då får vi inte glömma att Thern är en mycket duktig fotbollsspelare han med.

Jag tror Malmö vinner här ganska lätt och kommer styra spelet som dom vill medans ÖSK får jaga och försvara och göra allt för att inte släppa in mål på hemmaplan vilket gör de till att de kan bli 0-0 om ÖSK lyckas spika igen, därför väljer jag att spela

Away team clean sheet : Yes till 2,30.

Lycka till !
Spela på Örebro SK - Malmö FF hos Nordicbet
Pripper - 9 Juli 2012 - 13:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: