Speltips

Speltips Floriana v Elfsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-10 18:30 Spela här

Speltips Floriana v Elfsborg
Land: Internationellt Liga: Kval Europa League
Odds: 2,35 Speltips: Floriana +2
2012-07-10 18:30 Floriana v Elfsborg Floriana +2 2,35 holms

Ja, vi har som bekant ett bedrövligt utbud att se blicka fram emot denna tisdag.
Visst, det finns en del tennis att spela på. Båstad, till exempel. Perfekt att följa en regnig sommartisdag framför tv:n
Båstad, för övrigt, innan matchen mellan Capdeville och Bolelli så spelade man Sean Banan på högsta volym. Är inte det att fördumma sig själva och hela konceptet?

By the way. I brist på annat har jag en annan tanke:
Elfsborg! Eller: Floriana!
Ellos gjorde som bekant 8-0 hemma på Floriana. Men när det återstod 30 minuter så tyckte boråsarna att man hade sprungit färdigt och den sista tredjedelen slutade lite komiskt nog 0-0.
Vad säger det?
Jo, när Elfsborg inte längre kände att det behövdes - då gjorde man heller inte något. Och, kan inte den mentaliteten plockas med till returmötet?
Jag har personligen ingen aning om hur dom resonerar, men varför offra några hörntänder när detta redan är helt avgjort och man nu måste ta sig i kragen vad gäller spelet i allsvenskan?
Den här resan hade man ju helst sluppit att göra. Att åka till till öst med vetskapen att du kan förlora med 7-0 och ändå åka hem som vinnare lär ju knappast få upp något adrenalin.
Visst, klasskillnaden är naturligtvis enorm. Men jag kan trots allt inte bortse från sista 30 senast.

Raka ettan finns att hitta till bortåt 17 ggr degen, och kan testas av den riktigt våghalsige.
Jag sneglar närmast åt Floriana +2 till oddset 2,35. Alltså insatsen tillbaka om Elfsborg vinner med just två mål. Har de som sagt samma inställning som sista 30 senast (och vem kan klandra dem för det?) så känns chansen att MINST få pengarna tillbaka klart bra.

Tankar en bristfällig speldag som denna.

holms - 09 Juli, 2012, 23:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aleq - 2012-07-10 14:42:22

Jag spelar lite annorlunda, spelar på över 3,5 mål i matchen till 1.80, känns som ett klart bättre spel i mina ögon.

quickxie - 2012-07-10 14:22:57

Har hört att Elfsborg byter ut hela startelvan från sist och ersätter med hungriga ungdomar som måste visa att de hör hemma i A-laget. Detta blir ingen sömnig plattmatch utan ambitiös fotboll. Elfsborgvinst med minst två mål.

Skurt - 2012-07-10 12:18:10

Kan inte mer än hålla med "FelixH". Har under en längre period följt dina rekar Holm och det har inte varit någon vidare succé (tack och lov har jag inte spelat!). Det hade varit oerhört intressant att se din ROI det senaste halvåret....Dina rekar är för nuvarande i paritet med de som skrivs i GP, skämmigt m.a.o. Nu är inte mitt avseende med detta inlägg att på något sätt smutkasta dig utan snarare "hylla" ditt bloggande som jag finner fantastiskt underhållande att läsa, därav ber jag dig att hålla dig till bloggandet och lägg ner rekandet!!

FelixH - 2012-07-10 11:27:37

Jag tror det här är jättefel. Jag jobbade med matchen i förra veckan och att mål uteblev de sista 30 berodde inte på att man inte valde att gå framåt mer. Man hade lägen och det här hade kunnat sluta 12-0. Så att spela på Floriana i den här matchen är i det närmaste pengarna i sjön. Nu ställer dessutom Elfsborg med superhungrig startelva. Jag säger 0-7 på malta och tycker att över ö5.5 mål är ett superbra spel till 5x degen!

Storis - 2012-07-10 11:12:24

När jag gick i skolan låg inte Malta i öst...