Speltips

Speltips England vs Grekland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-12 15:30 Spela här

Speltips England vs Grekland
Land: Liga: U19 EM
Odds: 1,80 Speltips: Båda lagen att göra må
2012-07-12 15:30 England vs Grekland Båda lagen att göra må 1,80 troll94

Det har blivit dags för semifinaler i U19 EM och först ut är England - Grekland (kl:15.45). Många tror på en tillknäppt match där lagen vill minimera riskerna.Jag tror på en ganska försiktig inledning men att matchen sen öppnar upp sig.

Grekland har så här långt i turneringen snittat 2,67 mål framåt per match (flest av alla) och 1,67 mål bakåt. Man har fått fram en av sina bästa generationer på väldigt länge och framför allt gäller det dem offensiva spelarna där man har en bra bredd. Giorgos Katidis och Dimitris Diamantakos delar andraplatsen i skytteligan på 3 mål var. Defensivt är man inte riktigt lika starka och man har släppt in mål i alla matcher hitils i EM. Man har fullt manskap förutom den avstängde yttern Charis Mavrias.

England snittar 1,67 mål framåt och 1 mål bakåt per match. Även England har en mycket bra generation och en väldigt balanserad trupp. Defensivt är man starkare än Grekland men trots det har man ändå släppt in mål i alla matcher hitils. Michael Keane är tillbaka efter ljumskproblem vilket innebär att man har fullt manskap att tillgå idag.

Grekerna har en tillräckligt stark offensiv för att lyckas få hål på England men defensiven håller inte riktigt måttet vilket kommer straffa sig.

Båda lagen att göra mål till 1,80 hos bet365 spelas!!

troll94 - 12 Juli, 2012, 13:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!