Speltips

Speltips Niels K Iversen v Dave Watt

Sport: Speedway Spelstopp: 2012-07-14 19:00 Spela här

Speltips Niels K Iversen v Dave Watt
Land: Sverige Liga: SWC
Odds: 2,00 Speltips: 1
2012-07-14 19:00 Niels K Iversen v Dave Watt 1 2,00 IB.

Då var det äntligen dags för final i SWC. Efter tre superjämna tävlingar så kan ju inte finalen bli sämre. Ikväll kan det absolut avgöras i sista heatet. I torsdagens race off drog vi in en storslam med två riktigt tunga vinster på Danmark och Dryml. Fantastiskt skönt! Ikväll tänker jag verkligen satsa hårt på två danskar. Torsdagens vinst på 8,4 units ska spenderas ikväll trots att vi redan sitter på Australien (3,50) och Danmark (9,00) som vinnare.

Niels K Iversen (-1,5) v Dave Watt @2,00 Ladbrokes

Iversen har gjort två bra tävlingar. Första kvalet i Polen gick lite småtrögt med bara 10 inkörda poäng. Tog sig dock i kragen rejält i torsdag då han körde in hela 13p, på denna bana.

Watt körde in en fin vinst till oss i kvalet men nu ska vi spela emot denna gosse. Svenska banor är som dag och natt jämfört med engelska. Det är i England Watt åker bra men i Sverige har han inte imponerat. Lägger sig på en 33:e plats i snittligan. 33 placeringar sämre än just Iversen som givetvis leder den ligan. På pappret är Watt den svagaste föraren och vid eventuellt underläge kan han bli borttoppad men tror inte det kan hända. Men ser inte att Watt tar tvåsiffrigt ikväll. Niels K Iversen spelas med 4 units till 2,00 hos Ladbrokes .

Detta spel känns på förhand bra eftersom han åkte så sjukt bra här i torsdags, Tycker jag är en bra fördel.

För fler spel, följ på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990

IB. - 14 Juli, 2012, 13:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!