Speltips Nicki Pedersen v Fredrik Lindgren

Sport: Speedway
Spelstopp: 2012-07-14 19:00
Land: Sverige
Liga: SWC
Odds: 1,85
Speltips: 1
Spela på Speltips Nicki Pedersen v Fredrik Lindgren
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på 1
Då var det äntligen dags för final i SWC. Efter tre superjämna tävlingar så kan ju inte finalen bli sämre. Ikväll kan det absolut avgöras i sista heatet. I torsdagens race off drog vi in en storslam med två riktigt tunga vinster på Danmark och Dryml. Fantastiskt skönt! Ikväll tänker jag verkligen satsa hårt på två danskar. Torsdagens vinst på 8,4 units ska spenderas ikväll trots att vi redan sitter på Australien (3,50) och Danmark (9,00) som vinnare.

Nicki Pedersen (-0,5) v Fredrik Lindgren @1,85 Ladbrokes

Jag tycker absolut att det är en fördel om man åkt både kval och race off. Känns som man då har ”kommit in i matchen” på ett bra sätt. Pedersen anslöt sig till laget i torsdagens race off där han plockade hem hela 12 pinnar. Kunde säkert tagit 1-2p till om han bara hade gett lite mer. Såg lite avslappnad ut i slutet av tävlingen. Hur som helst så är kvällens tävling oerhört jämn. Skulle en eventuell jokerchans dyka upp för Danmark så är chansen rätt stor att Pedersen tar den. Kan bli som bäst att man toppar bort B Jensen och sätter in Pedersen vilket kan ge hela 6p extra.

Lindgren har hemmaplan ikväll, åker som sagt med Dackarna. Men har gjort ojämna insatser under året här. Någon joker för honom är inte så troligt, men klart att chansen finns om Jonsson skulle ha en sämre kväll. Men Jonsson är ruskigt het så ser inte att han ska göra bort sig ikväll.

Tror Pedersen vinner denna H2H med ett par pinnar. Han är snäppet bättre än Lindgren. Spelar därför 4 units på Nicki Pedersen till 1,85 hos Ladbrokes.

Detta spel känns på förhand bra eftersom han åkte så sjukt bra här i torsdags, Tycker jag är en bra fördel.

För fler spel, följ på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990
Spela på Nicki Pedersen v Fredrik Lindgren hos Ladbrokes
IB. - 14 Juli 2012 - 13:59
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: