Speltips

Speltips Sverige v Danmark

Sport: Speedway Spelstopp: 2012-07-14 19:00 Spela här

Speltips Sverige v Danmark
Land: Sverige Liga: SWC
Odds: 1,90 Speltips: 2
2012-07-14 19:00 Sverige v Danmark 2 1,90 IB.

Då var det äntligen dags för final i SWC. Efter tre superjämna tävlingar så kan ju inte finalen bli sämre. Ikväll kan det absolut avgöras i sista heatet. I torsdagens race off drog vi in en storslam med två riktigt tunga vinster på Danmark och Dryml. Fantastiskt skönt! Ikväll tänker jag verkligen satsa hårt danskarna. Torsdagens vinst på 8,4 units ska spenderas ikväll trots att vi redan sitter på Australien (3,50) och Danmark (9,00) som vinnare.

Sverige v Danmark (+1) @1,90 bet365

Vill verkligen hugga denna. Alla andra bolag har Danmark som favoriter över Sverige. Danskarna hanterade banan enormt bra i torsdag. Pedersen (12p), Iversen (13p) och Jepsen Jensen (13p) var ruskigt bra. Man har petat Madsen efter hans katastrofinsats. Tycker han borde fått en till chans faktiskt men nu är det som det är. B Jensen får komma in istället. Mycket hänger på honom om man ska kunna rå på guldet ikväll.

Sverige tycker jag inte har chans på guldet ikväll. Jonsson är den föraren som är ruskigt het men resten känns väldigt osäkra. Lindgren blandar och ger. Måste ligga på tvåsiffrigt ikväll om man ska ha någon chans. Även Jonasson och Ljung måste köra på högre nivå. Dem två känns sådär mot dagens motstånd. Tror Ljung kommer halka efter i poängställningen. Måste leva på sina snabba starter och hålla dem om han ska ha någon chans.

Som sagt tycker jag Danmark är favoriter ikväll över Sverige. Spelar därför 4 units på Danmark (+1) till 1,90 hos bet365 .

För fler spel, följ på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990

IB. - 14 Juli, 2012, 14:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!