Då var det äntligen dags för final i SWC. Efter tre superjämna tävlingar så kan ju inte finalen bli sämre. Ikväll kan det absolut avgöras i sista heatet. I torsdagens race off drog vi in en storslam med två riktigt tunga vinster på Danmark och Dryml. Fantastiskt skönt! Ikväll tänker jag verkligen satsa hårt på denna dansk. Torsdagens vinst på 8,4 units ska spenderas ikväll trots att vi redan sitter på Australien (3,50) och Danmark (9,00) som vinnare.

Michael Jepsen Jensen (+0,5) v Grigorij Laguta @1,85 Sportingbet

Har letat efter det absolut bästa spelet med Jepsen Jensen och har fastnat för denna. Jensen hemmabana som jag nämnt tidigare och körde in hela 13p här i torsdag. Han hittar linjerna otroligt bra här. Han ser ruskigt vass ut och bör komma in på tvåsiffrigt ikväll.

Laguta hade en svår kväll i kvalet med endast 6p. Han hade verkligen ingen fart på grejerna som han brukar ha. Han måste höja sig enormt om Ryssland ska kunna hänga på. Tycker det är helt fel att sätta Laguta som favorit då Jepsen Jensen är mycket hetare. Därför spelar jag 4 units på Jepsen Jensen (+0,5) till 1,85 hos Sportingbet.

För fler spel, följ på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990

This is the stats tab
This is the post tip