Speltips ÖSK v Häcken

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-15 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2,22
Tips: 2
Om vi lutade oss mot ett Örebro-lag igår så känns det faktiskt helt rätt att göra det motsatta idag.

Visst, jag lyfte på min alldeles för dyra hatt i ett blogginlägg och hyllade ÖSK för sina sex tagna poäng nu efter uppehållet.
Inte för sättet poängen är tagna, utan mer för att dom just är tagna.
För sanningen är den, och så mycket fotboll har jag sett genom livet, åker inte GAIS på den där horribla utvisningen i hemmamötet med Örebro, då vinner inte ÖSK den matchen. Man tar inte ens poäng. Det röda kortet kom precis då makrillarna började få kontroll på händelserna. Målet ÖSK sen gör i slutet är på en kontring då GAIS flyttat upp allt på en fast situation, för att själva avgöra matchen. Innan dess hade inte Örebro skapat en enda vettig målchans. TROTS en gubbe mer.

Hemma mot Malmö så handlade det mer om Malmös oförmåga att handla på konstgräs och ett tafatt försvarsspel på fasta situationer.
Återigen: Örebro spelade sig inte till några målchanser. Och på det sättet kan man ju vinna en, två matcher på raken ... men någon gång tar det såklart stopp, eller hur?

Man får återigen spela match helt utan ordinarie anfallare då William Atashkade och Andreas Haddad fortarande går skadade. Peter Samuelsson har i sin tur lånats ut till Degerfors, vilket betyder att ÖSK får fortsätta med Mackan Astvald och Tobias Grahn framåt. Alltså en högerytter och en defensiv mittfältare, så som de spelat på våren.
Visst, två raka segrar, men något anfallsspel har vi trots allt inte sett så mycket av. Vilket man heller absolut inte kan kräva.

Häcken har i sin tur startat trögt efter uppehållet. Men det har varit lite halvtrassligt med skador, sjukdomar och avstängningar, men nu ser det klart bättre ut.
Till dagens match återfår man Dioh Williams och Jonas Henriksson som kryat på sig, dessutom är klassliraren Rene Makondele tillbaka efter avstängning.
Man har alltså ett bra mycket bättre lag att laborera med nu än senast borta mot AIK.

Som sagt, Örebros två senaste segrar är något överskattade, och det blir en payback precis när som helst. Eller, den kommer ta mig fan idag!

1-3?
Spela på ÖSK v Häcken hos Betsson
Spela nu
holms - 14 Juli 2012 - 23:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
ellokko - 2012-07-15 14:33

Hur tänker ni nu????
2-0 till ÖSK, thats a fact!!!!

thomas88 - 2012-07-15 12:13

Min beska tanke är att ÖSK inte är så framgångsrika när de har ordinare forwrds på plan. Förväntningarna blir mindre utan dem,
och tråkfotbollen brukar ibland resultera i oförtjäntsa ---just: kontringsmål i slutet av matcherna. Men i tråkiga allsvenskan där det är nästintill som lotto att lita på "säkra" matcher, så blir det lite småroligt att ett lag som Häcken helt plötsligt blivit något att räkna med. "Gamle" Makondele är plötsligt en joker att se upp med ordentligt.
Eftrsom han tillhörde DIF under dess glansdagar, så håller vi en liten tumme för att han får sätta dit Kungarna av Gnällbältet.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: