Hej på er! MAKALÖS vecka är väl rätta ordet att säga nu. Lag-VM, årets roligaste speedwayvecka är tyvärr förbi. Kan inte säga något annat än succé där det blev rejält med dollarz i kassan. Torsdagens race off gav hela +8,4 units. Men det är ju ingenting jämfört med vad gårdagen gav. Hela +15,4 units och det tack vare långtidsspelet på Danmark som vi högg förut till hela 9,00 på twitter. Ända spelet som inte lyckades gå in var Nicki Pedersen mot Fredrik Lindgren som slutade lika. Spelet hade gått in OM inte dansken hade vart taktisk. Han stannande nämligen på mållinjen en gång och släppte ett poäng medvetet, så det var väl lite småsurt.

Hittills denna säsong har vi spelat 60 spel och vi har hela 43 vinster vilket har gett oss +91,03 units. Siktar givetvis på tresiffrigt och förhoppningsvis når vi det inom en vecka. Nu är det nämligen dags för ligorna igen och vi börjar med den polska ligan där vi är 100%. Har hittat ett intressant spel.

Daniel Nermark Under 10,5p @1,85 Nordicbet

Nermark kör för många klubbar. Czestochowa är hans polska klubb och dem ska idag gästa Sparta Wroclaw. Nermark brukar köra bra i Polen, men som oftast i väst 5 vilket innebär lite lättare heat. Idag flyttas han upp i ledarvästen och Grigorij Laguta tar över hans väst. Detta innebär att Nermark ska åka i par med Zengota. Kan mycket väl tappa några pinnar mot honom. Men det är inte bara där jag kan se Nermark tappa pinnar utan mot hemmalagets förare.

Ulamek, Woffinden, Monberg, Lindgren och Jedrzejak är 5 förare han ska ställas emot i grundheaten. Kan aldrig se han slå alla dessa på deras hemmaplan. Förra veckan fick Falubaz smaka på deras hemmaplan. Var bara Andreas Jonsson som bemästrade den bra. Jedrzejak är i grym form och möter Nermark två gånger. Woffinden är på väg tillbaka, var rätt bra under Lag-VM. Lindgren kör alltid bra i Polen.

Tycker Nermark har alldeles för tuffa heat för att ha en sån hög lina som Nordicbet har satt. Jag kan ha fel, men denna känns bra. Tycker linan ska vara ca två poäng mindre. Tar därför lite utav gårdagens vinst och spelar denna. Vi kör 3 units på Daniel Nermark Under 10,5p till 1,85 hos Nordicbet .

Följ gärna på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990

This is the stats tab
This is the post tip