Speltips Shelbourne-Millwall

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-16 20:45
Land: Irland/England
Liga: Träningsmatch
Odds: 2.10
Tips: 2
Herregud, jag som West Ham-fan rekar Millwall… Well, antar att det blir win-win, antingen glad för plånbokens skull eller av skadeglada anledningar.

Millwall som av tradition är erkänt starka hemma, men lika erkänt svaga borta, genomgick en fullkomlig förändring i slutet av förra säsongen. Efter att Kenny Jacket tog laget tillbaka till Championship gick det okej första sässen men riktigt dåligt i stora delar av förra säsongen. Man var enligt många, med all rätt, en av huvudkandidaterna till nedflyttning, men efter en fantastisk avslutning på säsongen verkar laget hittat något som inte bara var tillfälligt och som jag tycker verkar lite lovande inför denna säsong, man har hittat något som hursomhelst absolut bör räcka till att ge Shelbourne en match ikväll.

Efter en lång period då man inte verkade kunna vinna borta avslutade Millwall ligan med fem raka bortamatcher utan förlust, varav fyra utav dessa var segrar. Det var dessutom mot lag av yppersta kvalitet och med ännu större motivation (som slogs för uppflyttning) som man både plockade poäng och vann mot. Eftersom man inte förlorade någon av de sju senaste matcherna har man nog glömt hur det känns att förlora och har inga planer på att förlora ikväll mot ett lag som inte håller någon högre klass trots att det spelar på hemmaplan.

Shelbourne ligger femma i den undermåliga Irländska Premier League, hela elva poäng bakom serieledning, man har visserligen två raka segrar men detta mot de usla bottenlagen Bray och Dundalk. I de två föregående matcherna då man stött på, av irländska mått, mer kvalitativt motstånd har det blivit två raka förluster. Shelbourne har bara vunnit fyra av sina senaste nio hemmamatcher, man har förlorat fyra av dessa och är alltså inte likt Millwall ett erkänt starkt hemmalag.

Millwall har en del nyförvärv som är hungriga och vill visa vad de går för, samt är de i ett skede av säsongen där alla är fräscha och spelsugna. Det enda jag eventuellt tycker talar för Shelbourne är att man är mitt i säsongen till skillnad från lejonen från London, men vad man kan komma ihåg är att en del matcher blivit inställda på grund av översvämningar på Irland på sistone. Förutom förluster och dålig form för Shelbourne har man alltså problem med vattensjuka planer och framförallt träningsfaciliteter.

I grunden ska det skilja mer på dessa båda lag än vad spelbolagen indikerar. Jag har varit inne på detta tidigare, men faktumet att det är träningsmatch och lite osäkert hur Millwall ställer upp och hur Jacket tänker gör att man inte går in på den tyngsta nivån men helt klart värt några slantar för att starta en ny vecka på bästa sätt.

Millwall i rak tvåa finns till 2.10 på sina ställen.

Jag langar ur laguppställningar här och på twitter @RalleArvid så fort jag nosar upp något.

Lycka till lads!
Spela på Shelbourne-Millwall hos Bwin
Spela nu
RalleArvid - 16 Juli 2012 - 11:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-07-16 14:24

Rapporter gör gällande att Millwall har en del bärande spelare hemma som inte är med till Dublin tyvärr.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: