Speltips T.N.S - Helsingborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-17 20:30
Land: Europa
Liga: Champions League-kval
Odds: 2,45
Speltips: HIF att hålla nollan
Spela på Speltips T.N.S - Helsingborg
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på HIF att hålla nollan
Med en hel del flyt satt underspelet i matchen MFF - GAIS. Om vi ska vara ärliga borde det slutat med en betydlig större seger för hemmalaget. Men vinsten är exakt lika skön för den sakens skull. Idag tar jag och blickar mot Champions League-kvalet och Sveriges representant.

Nämligen Helsingborgs IF som ikväll går in i turneringen. Man har en bra situation då man kommer vara seedad i fler omgångar än vad till exempel Malmö var förra året. Första motståndet man ställs mot ska väl inte, sett till över två matcher, vara några störa problem - T.N.S, eller The New Saints, om man så vill.

Ett walesiskt lag som faktiskt inte har spelat en tävlingsmatch sedan i början av maj. Då en cupfinal som man lyckades vinna med 2-0. Men fortfarande: ingen tävlingsmatch på mer än två månader, och ikväll bör man nästan göra sitt livs match för att överhuvudtaget kunna göra mål på Helsingborg.

Det ska man göra mot ett HIF som efter omstarten av Allsvenskan möblerat om i tränarstaben. Efter att man sparkade andratränaren, Per-Ola Ljung, så ville Conny Karlsson inte stanna kvar i klubben längre, utan han tog också och stack därifrån. Ersättare för nyss nämna blev Stefan Schwarz och Åge Hareide.

På de tre matcher som har spelats efter uppehållet har det blivit två segrar och en oavgjord:

Helsingborg - Gefle 4-1
Göteborg - Helsingborg 1-1
Helsingborg - Syrianska 1-0

Även om man kan ifrågasätta hur det stundtals har sett ut rent spelmässigt är det här ett bra facit för den nya tränarduon. Det är en stark HIF-trupp som man skickar iväg till Wales:

Truppen:

Målvakter: 1. Daniel Andersson, 30. Pär Hansson, 22. Andreas Linde.
Backar: 4. Walid Atta, 14. Erik Edman, 15. Emil Krafth, 16. Joseph Baffo, 23. Erik Wahlstedt, 24.Erlend Hanstveit, 28. Jere Uronen.
Mittfältare: 2. Marcus Bergholtz, 3. Loret Sadiku, 5. Daniel Nordmark, 6. May Mahlangu, 8. Ardian Gashi, 13. Rachid Bouaouzan.
Forwards: 9. Erik Sundin, 10. àlvaro Santos, 11. Thomas Sörum, 19. AlfredFinnbogason

Min tanke är att HIF direkt kommer kliva in i det här dubbelmötet med en stor pondus och visa exakt hur stor klasskillnaden är mellan de här lagen.

Ett walesiskt lag som inte har spelat tävlingsmatch på mer än två månader ska inte kunna ha några som helst möjligheter att ta sig vidare här. När det dessutom är som så att Walid Atta för tillfället storspelar, och när man har en av Sveriges bästa målvakter bakom sig, då tar jag 2,45 på att man håller nollan alla dagar i veckan. Jag spelar 6/10 units på det här.

Glöm inte bort att följ mig på Twitter @Grusbollen1

Lycka till!

För er som skulle vilja se matchen så kommer TV10 att visa den.

/Grusbollen
Spela på T.N.S - Helsingborg hos Unibet
Spela nu
Grusbollen - 17 Juli 2012 - 09:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
punktse - 2012-07-17 12:37

Tycker under 2,5 till 2,45 är grymt bra också, lite kalmar-cliftonville känsla över matchen! hif kanske vinner med 1-0 om ens det, kan även sluta 0-0

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: