Speltips

Speltips Oxford-West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-17 20:45 Spela här

Speltips Oxford-West Ham
Land: England Liga: Träningsmatch
Odds: 2.28 Speltips: West Ham HCP
2012-07-17 20:45 Oxford-West Ham West Ham HCP 2.28 RalleArvid

Ärkerivalerna Millwall som jag rekade var dominerande igår, man skapade flest chanser och man dominerade samtliga stats, däribland hörnor. Men man spelade 0-0 mot Shelbourne trots att man hade stolpträff på tilläggstid. En mycket bättre rek går inte att göra utan att den går in, MEN VAD FAAN HJÄLPER DET!?!?!? Ingenting…

Därför känns det väl på sin plats att slänga upp en hastig rek (ursäkta att den blir kort men har inte haft tillgång till dator under hela dagen och nu brinner det i knutarna) på Millwalls ärkerivaler och allas vårat älskade West Ham.

Hammers har en oerhört passande uppgift i det medelmåttiga League 2-motståndet Oxford. Oxford slutade efter en medioker säsongsavslutning i mitten av tabellen och West Ham gick ju, som vi alla känner till, upp i Premier League igen där man hör hemma. Klasskillnad av guds nåde i trupperna alltså, och det räcker väl ganska långt eller?!

Lägg här till att West Ham, som väntat, har ökat succesivt i sina träningsmatcher, detta både resultaten men också laguppställningarna. Förlust, oavgjort och klar vinst senast är facit så här långt. Indikationer gör dessutom gällande att man ställer en hyggligt stark startelva på planen även ikväll. Bland annat kommer Carlton Cole spela och då har Oxford uppgifter nog åt 5-6 spelare bara för att bevaka honom i det fysiska spelet.

Ingen startuppställning har läckt ännu men jag tycker inte att det ska spela särskilt stor roll, West Ham har mot detta motstånd en tillräckligt stark trupp både i a-laget men också underifrån hos reserverna och framförallt i akademien för att göra processen kort med Oxford.

Lägg här till att Oxford inte var särdeles imponerande hemma förra säsongen medan West Hams absoluta styrka och recept till den efterlängtade uppflyttningen var just bortaspelet.

Kanske en lite fattig rek kan tyckas, åtminstone med hänsyn till hur grundligt och extensivt jag brukar skriva, men jag ville bara så fort som möjligt göra gällande för er att jag har gått in tungt på West Ham i en rak tvåa till 1.57 på bet365 (när jag spelade den, har sjunkit nu) men också HCP -1.5 på West Ham till 2.28 hos Pinnacle . Rygga om ni vill.

Startuppställningar ges från mig på Twitter @RalleArvid så fort tillfälle ges.

Lycka till lads!

RalleArvid - 17 Juli, 2012, 16:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2012-07-17 17:10:20

Testar en rygg tillsammans med dnb på halberstsdt Tacjk för en bra/vettig rek! :)

RalleArvid - 2012-07-17 16:42:46

Konfirmerat att West Ham alltså sänder hela sin trupp ikväll och nämnas bör även att det är Oxfords första träningsmatch för säsongen jämfört med Hammers 4:e.