Speltips Lopez - Hajek

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-07-18 14:00
Land: Schweiz
Liga: ATP Gstaad
Odds: 2,25
Tips: Hajek
Såg länge fram emot oddsläppet på denna match och tanken var att knipa Jan Hajek tidigt. Bwin erbjuder 2,25 som känns en smula tunt. Hade förväntat mig 2,45-2,55 någonstans, men det får duga så länge. Känner mig tämligen säker på att Hajek slår Feliciano Lopez på gruset i Schweiz.

Många tennistyckare skriker ut hur dålig Lopez är och hur sjukt överskattad han är som spelare. Jag håller med, när det gäller långsamma underlag. På hardcourt, framförallt inomhus, är han riktigt bra och där kommer hans hårda serve väl till pass.

Men nu är spanjoren formsvag och spelar dessutom på grus mot en spelare som älskar grus och som spelar med självförtroende.

Jan Hajek var riktigt på gång för ett par år sedan, men är genuint skadedrabbad vilket gjort att han aldrig riktigt klättrat. I dagsläget är tjecken rankad runt 90-strecket.

Vi som följde ATP Båstad vet att Hajek kan spela tennis och till skillnad mot Feliciano spelar han med marginal och med självförtroende.

De senaste turneringarna på CH-nivå har slutat med final, semi och seger för Jan Hajek som besegrat hyffsat bra grusspelare som Hidlago, Garcia-Lopez och Stephanek.

Lopez självförtroende lär inte vara på topp efter fem raka grusförluster varpå han går ner på CH-nivå och får stryk i första matchen mot Andreozzi, rankad 202.

Jan Hajek testas till 2,25 på bwin - för er som vågar kan det gå att vänta ut ett högre odds.
Spela på Lopez - Hajek hos Bwin
Spela nu
Poldan - 17 Juli 2012 - 20:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Storch - 2012-07-18 11:24

Nästa gång får du gärna skriva ut rätt starttid på dit spel så man inte missar matchen som nu eftersom den började 11 och inte 14.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: