Speltips

Speltips Haas - Simon

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-07-18 14:00 Spela här

Speltips Haas - Simon
Land: Tyskland Liga: ATP Hamburg
Odds: 2,20 Speltips: Haas
2012-07-18 14:00 Haas - Simon Haas 2,20 Poldan

Tommy Haas till 2,20 mot en riktigt sviktande Gilles Simon känns stabilt. Fransmannen har inte varit sig själv efter finalförlusten i Nice. Femsettare mot Baker, förlust mot Wawrinka, Bolelli och Malisse på gräs. Lägg där till att han var två bollar från att förlora mot Berlocq i öppningsrundan av ATP Hamburg.

Tommy Haas däremot, gud vad jag tjatat, men han är så fin. Bortsett från ett par plumpar så har han spelat otroligt vacker och effektiv tennis sedan ATP Munchen. Att krossa Klizan i öppningsrundan på ett så pass imponerande sätt är ett enormt styrkebesked.

På sistone har den forne storspelaren besegrat spelare som Federer, Tsonga, Berdych, Baghdatis, Tomic och Kohlschreiber – inga dussinspelare direkt och allt har hänt de senaste månaderna och jag håller det som troligt att även en formsvag Gilles Simon hamnar i den skaran.

Lustigt nog är samtliga ovanstående spelare besegrade på tysk mark och Tommy Haas är en tvättäkta hemmaspelare som höjer sig när det är spel inför fanatiskta hemmafans.

Haas har 2-1 i matcher där tysken naturligtvis vann sin hemmamatch.

Kort och kort: Gilles Simon får det ruskigt tufft.

Tommy Haas spelas till 2,20 på bet365

Poldan - 17 Juli, 2012, 23:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!