Speltips

Speltips Rockies - Pirates

Sport: Baseball Spelstopp: 2012-07-18 21:00 Spela här

Speltips Rockies - Pirates
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.83 Speltips: Pirates
2012-07-18 21:00 Rockies - Pirates Pirates 1.83 Bourne

MLB har gått in i andra halvan av säsongen efter ett uppehåll för All Star matchen.

Rockies har en jobbig säsong bakom sig och jag har svårt att se att den ska ljusna speciellt mycket nu under andra halvan av säsongen. Man har varit ett av de sämsta lagen i hela ligan och har den dystra siffran 0.389 PTC (vinner 38 % av sina matcher). Bortaspelet har varit riktigt uselt men hemma har man 20-28 W/L vilket inte heller är speciellt smickrande men ändå bättre än bortasiffrorna.

Pirates går mot en helt ok grundserie och har en PTC på 0.556 vilket kanske inte låter så anmärkningsvärt men är en helt ok siffra. På resande fot har man 21 - 26 W/L vilket är betydligt sämre än hemmastatistiken.

Normalt sett kan det konstateras att Pirates är det bättre laget både vad gäller offensivt och defensivt spel om man jämför lagen.

Det som gör detta spel extra intressant för mig är dagens pitchers.

För Pirates Pitchar MacDonald som har 9-3 i W/L och en ERA på 2.59. Han möter Rockies Guthrie som har 3-9 i W/L och en mindre smickrande ERA på 6.14. Guthire har dessutom ännu sämre stats om man kollar på hur han kastat på hemmaplan då hans ERA övertiger 12 denna säsong.

För mig är det fördel för Pirates på de flesta plan och då ser jag fint värde i 1.83 och testar därför spel.

Har precis kommit tillbaka efter en längre utlandsvistelse och är relativt ny på alla Svenska Spel sidor. Dock har jag en lång erfarenhet av spel.

Finns sedan någon minut tillbaka också på twitter. @Bournebet

Bourne - 18 Juli, 2012, 14:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!