Speltips

Speltips Indians - Rays

Sport: Baseball Spelstopp: 2012-07-19 18:00 Spela här

Speltips Indians - Rays
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.59 Speltips: Rays
2012-07-19 18:00 Indians - Rays Rays 1.59 Bourne

Gårdagens rek på Pirates satt fint. Dock blev det onödigt svettigt och jag är allt annat än imponerad över MacDonalds insats på kullen för Pirates. Lyckligtvis fick han stor hjälp av de offensiva spelet och det löste sig till slut.

Spelar vidare och har redan nu hittat ett spel till kvällens baseball som jag gillar. Oddset kan tyckas lågt men jag hittar värde ner till 1.52 – 1.54.

Indians vann senaste mötet, natten till idag, med 10-6 men jag anser att det är helt andra förutsättningar ikväll. Rays fick ändå iväg 6 runs och det verkar som deras offensiv trots förlusten fungerar okej. Man ställer ikväll upp med en pitcher som håller klart högre klass än föregåend match pitcher.Om man ser till denna säsong så är lagen relativt jämna vad gäller stats. Spontant ger statistiken, som är mer avgörande i baseball än i många andra sporter, en knapp fördel till Indians då de spelar hemma. Men då räknar jag inte in kvällens pitchers för gör man det så svänger det till en ordentlig fördel Rays.

På kullen ikväll för Rays står Price som har haft en väldigt fin säsong hittills. Han har 12-4 i W/L och en ERA på 2.80 denna säsong, riktigt fina stats. Han kommer dessutom från en fin start senast mot Boston.

För Indians kastar Jimenez som har 8-8 i W/L och en ERA på 5.09. Han har inte haft någon jättesäsong. Dock har han under de senaste matcherna klart förbättrat sin statistik och sitt spel. Dock ska sägas att han i sin senaste match återigen var tillbaka till den kvalite som han hade i inledningen av säsongen och släppte i väg 8 runs på bara 2 och en halv inning.

Jag har några favoritpitchers som jag väldigt ofta backar upp sett till hur det har sett ut denna säsong. Price är en av dem och jag gör inget undantag här då han denna säsong visat att han är en klart bättre pitcher än Jimenez.

Jag finns även på twitter. @Bournebet

Bourne - 19 Juli, 2012, 09:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!