Speltips Almagro - Davydenko

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-07-19 17:30
Land: Tyskland
Liga: ATP Hamburg
Odds: 1,80
Speltips: Davydenko +4,5
Spela på Speltips Almagro - Davydenko
Börja spela här
Spela på Davydenko +4,5
Nicolas Almagro kör inte över Nikolay Davydenko i ATP Hamburg.

Spanjoren har skickat ett tio-tal inlägg på twitter om statusen på sin slitna axel. Han fick en tacksam lottning i öppningsrundan där Kamke togs ner tämligen enkelt med 6-4,6-1. Men som de flesta känner till ställer Tobias Kamke i princip bara upp i grusturneringar på hemmaplan. Just för att han inte gillar grus och för att han är otroligt dålig på det också.

Annars såg vi ju alla hur värdelöst och oinspirerat Almagro spelade i Båstad och vore det inte för ett sanslöst dåligt startfält hade spanjoren åkt långt innan finalen.

Det är inte omöjligt att Almagro underskattar Davydenko här. Ryssen har haft en tung period, men trots det har förlustsiffrorna aldrig blivit särskilt stora. Dessutom lyckades han vinna öppningsrundan mot Nieminen och blev därför garanterad extra rankingpoäng och kan spela avslappnat utan press.

Lägg där till att Almagro och Davydenko har en jämn historik där spanjoren leder med 2-1 där båda segrarna kom på grus efter tiebreak.

7-6,6-3 i Barcelona 2011 och 7-6 ret. I Rom 2006.

Almagro har alltså aldrig vunnit över Davydenko med mer än 4 games marginal och jag tror inte att han gör det ikväll heller.

Davydenko +4,5 spelas till 1,80 på bwin.
Spela på Almagro - Davydenko hos Bwin
Spela nu
Poldan - 19 Juli 2012 - 11:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: