Kollade först Nordicbet . Där betalade den här spelet 1,70. Det var väl ungefär vad jag hade räknat med. Därför oerhört festligt när Betsafe är så pass givmilda med hela 1,97.

Viking Stavanger kommer med gamle Molde-tränaren Kjell Jonevret som chef. Han var fyra år i Molde, så är det någon som vet hur det laget ska tas, ja då är det Kjelle. Han betonar även i en inför intervju att bland det svåraste laget att möta när han var i Molde - det var just Viking Stavanger. Varför kan jag inte riktigt svara på, men siffrorna talar ju sitt tydliga språk.
På det ÅTTA senaste mötena när Viking har agerat gäster, då har man bara förlorat en. Och alla som kan sin idrott vet att sånt sällan är slumpens värld. Vissa passar bättre mot andra. Thats it.

0-0
2-2
1-2
2-3
3-1
1-2
1-1
1-2


Och det kanske mest intressanta, vad gäller det här spelet. Visst, det slutade 0-0 senast, men innan dess sju raka matcher där båda lagen har fått jubla.

Om vi tittar på Molde så har laget som bekant en fantastisk offensiv, men där då ibland defensiven blir något lidandes. I synnerhet på slutet.
Man har släppt in mål i de sju senaste matcherna i det inhemska spelet, och inte heller det känns som någon slump.

Hemma har man hittills gjort rent hus, men då Viking trivs alldeles utmärkt på Aker Stadion så tror jag absolut att de kan ge hemmalaget en match.
Till och med vinna? Nja, men att man ska kunna scoora under 90 minuter, det ger jag laget god chans till. Och att Molde gör det, det vet vi sedan innan ...

This is the stats tab
This is the post tip