Speltips

Speltips Przemyslaw Pawlicki v Bartosz Zmarzlik

Sport: Speedway Spelstopp: 2012-07-21 21:00 Spela här

Speltips Przemyslaw Pawlicki v Bartosz Zmarzlik
Land: Italien Liga: U21
Odds: 2,50 Speltips: 2
2012-07-21 21:00 Przemyslaw Pawlicki v Bartosz Zmarzlik 2 2,50 IB.

Przemyslaw Pawlicki v Bartosz Zmarzlik @2,50 bet365

Då var det dags för den första deltävlingen av sju i årets u21-VM. Denna deltävling körs i Lonigo, Italien. Är många duktiga som gör upp om mästartiteln och jag har hittat en intressant H2H i första deltävlingen som jag måste hugga. Tycker denna är ruggigt bra!

Bartosz Zmarzlik har en bra form för tillfället och sånt gillar jag skarpt. I söndags åkte han i polska ligan med Stal Gorzow där han tog 9p. Då mötte dem Unia Leszno där just Pawlicki åker. Pawlicki visade varför han har en dålig form just dessa dagar då han körde in ynka 4p på fem heat. Fick stryk av Zmarzlik i samtliga heat.
Pawlicki åker även för Piraterna och deltog i tisdags mot Indianerna. Där fortsatte han i kräftgången och tog 4p på fyra heat, varav två nollor.
Båda dessa herrar deltog i samma u21-kval i Polen. Då plockade Zmarzlik full poäng och Pawlicki 12, slagen av just Zmarzlik.
Tycker Zmarzlik har mycket god chans att ta en del poäng. En erkänd duktig förare som faktiskt kom 3:a i Grand Prix Gorzow när han fick ett Wild Card. Tycker tiondelarna sitter alldeles för högt här och skulle hellre se Zmarzlik som favorit när han nu är i bättre form. Båda förarna kommer få höga poäng såklart och här har vi pengarna tillbaka om dem skulle hamna lika. Oddset borde ligga på ca 1,80 i mina ögon. Spelar 4 units på Bartosz Zmarzlik till 2,50 hos bet365 (OBS! Den som finns på Unibet är totala världscupen).

Följ fler spel på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990

IB. - 20 Juli, 2012, 23:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!