Pirates vs. Marlins

Pirates ställer upp med Burnett som pitcher, han har gått obesegrad på sina nio starter hemma på PNC Park. Laget har i övrigt trivts med att möta sämre motstånd då man vunnit 25 av 30 när man stått som favoriter. Pirates är i övrigt starka hemma och jag tror inte Burnett släpper många runs i natt.


Zambrano har tre raka vinster mot Pirates men dessa har inte kommit med Marlins. I år har han fem vinster på sina 12 starter. Laget kommer från tre raka förluster där man inte lyckades med fler runs än tre, två och en vilket hade krävt ett riktigt bra kastande för att leda till poäng. Jag har svårt att se hur Marlins ska bryta Burnetts svit och spelar -1,5 till höga 2,6.

_____________________________________________

Indians vs. Orioles

Både McAllister (Indians) och Tillman (Orioles) startade säsongen i Minor League. McAllister har gjort det bra och har fyra av fem segrar var av en var mot just Orioles. Han känns klart stabilare än Tillman som inte släppte mindre än 19 runs senast han starta. Frågan är hur han hämtar sig från det?

Orioles vann den första matchen så Indians har revansch att utkräva och ska man vinna någon match i den här serien mot Orioles så tror jag det är den här. Jag spelar Indians -1,5 till 2,4 till samma insats som matchen ovan i förhoppning att bägge går in. Sitter bara en slutar det i alla fall med lite plus.



EDITERAD 2012-07-21 13.23:46

This is the stats tab
This is the post tip