Speltips Elfsborg v Kalmar

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-22 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1,55
Speltips: 1
Spela på Speltips Elfsborg v Kalmar
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Nej, nu jävlar, jag tolererar inte att Elfsborg inleder en allsvensk omstart med fyra raka utan vinst. Och det mot lag som Mjällby, Åtvidaberg och Kalmar.
Och, i synnerhet inte dubbla förluster i ett dubbelmöte med Kalmar. Aldrig!
Jag har stor respekt för Jörgen Lennartsson som tränare, och utgår från att han vet exakt vad som ska göras för att få laget på rätt köl igen.
För, sanningen är ju den. Elfsborg kan fortfarande matcha ett fantastiskt lag framåt, men svenska mått mätt, det har inte handlat om några skador eller så.

Ishizaki-Svensson-Hiljemark-Hult
Nilsson-Jawo (alt Cleasson lr Elm)

Och, det är ett lag som alla dagar i veckan ska besegra trötta Kalmar hemma på plastgräset.

Båda lagen har varit ute i Europa och vevat tidigare i veckan, men resultat som bör ta lagen vidare efter kommande hemmamatcher. Hur som helst lika kort vila för både Elfsborg och Kalmar.
Kalmar kommer till spel utan Tobbe Carlsson och Tobias Eriksson, men det känns spontant som att det inte spelar någon större roll en sån här dag när ett URSINNIGT Ellos väntar i Borås.
Och, det är just det. Jag ger Elfsborg större chans att vinna en sån här match nu med en massa förluster i bagaget än om det stått på tio raka segrar. Nu gäller det att återgå till det enkla och raka spelet som var så vägvinnande under våren, och då ska detta Kalmar, i ärlighetens namn, vara i närheten av några poäng.

Som så många gånger tidigare när Elfsborg har rekats. Ett tidigt ledningsmål och det här kan rinna iväg. Men vi håller oss ändå inom ramen för den raka ettan, det har ju trots allt gått troll i knallelandet på slutet ...
Spela på Elfsborg v Kalmar hos Nordicbet
holms - 22 Juli 2012 - 07:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
trippel99 - 2012-07-22 15:38

1.65 på Bet365

Fierom - 2012-07-22 14:57

Oddset har höjts till 1.62 på Betsson.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: