Speltips: Zestafoni-Neftci

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-24 19:00
Land: Europa
Liga: Champions League
Odds: 2.30
Tips: 1
I ett odds-landskap där det fortfarande står i över 1.10 att Djurgården spelar 1-1 finns det fortfarande en hel del godis att hitta trots att vi ligger lite off season. Godbiten, i det annars ganska bleka utbudet, hittar jag i kvalreturerna till Champions League.

Zestafoni från Georgien spelar mot Neftci från Azerbaijan. Neftci vann något överraskande väldigt klart i första mötet med hela 3-0. Detta mycket på grund av två mardrömsminuter för Georgierna där man släppte in både 1 och 2-0 inom loppet av två minuter, detta dessutom väldigt tidigt i första halvlek. Efter det kunde hemmalaget sitta lugnt i förarsätet och bara kontrollera hem ett fint slutresultat som gör dem till storfavoriter i frågan om vilka som ska avancera, storfavoriter är de däremot absolut inte till att vinna det andra mötet på bortaplan.

Den georgiska ligan är rankad på 42:a plats av UEFA, detta är fyra placeringar högre än Azerbaijans högsta liga där Neftci hör hemma. Neftci slutade som seriesegrare förra säsongen med fyra poängs marginal. Zestafoni vann givetvis även sin inhemska liga förra säsongen och även de med liten marginal till andraplatsen.

Det bör vara ett väldigt jämnt möte lagen emellan, men varför jag väljer att spela på en hemmaseger imorgon är delvis för att jag tycker att det erbjuds väldigt bra odds på sina ställen och därmed alltså spelvärde = högt. När jag kikade in tidigare under dagen var högsta oddset under 2.00 medan det nu går att finna till fina 2.30. Vidare är det givetvis inte bara det höga oddset som ligger till grund för min rek utan även att jag ser det som högst troligt att det blir just hemmaseger i detta möte, detta av flera olika anledningar: Neftci har råd att förlora med både ett och två mål imorgon, gör man dessutom ett bortamål har man råd att förlora med hela tre bollar och ändå avancera, fokus kommer således absolut inte vara på offensiven utan med en pragmatisk taktisk läggning där man bara koncentrerar sig på att gå vidare. Hemmalaget måste givetvis framåt och hemmaplansfördelen i Europa vet vi alla hur pass stark den är.

Vidare talar vi alltså om UEFA-ranking (fördel för Georgierna) men vi talar framförallt ett fint facit på hemmaplan för Zestafoni där man bland annat fått med sig ett kryss mot Steaua Bukarest nyligen, detta var i träningsmatch men tittar vi i dessa Champions League-kvalmatcher hittar vi en 1-1 match mot Sturm Graz och en 3-0 seger mot Dacia som får ses som likvärdiga motståndaren som dem som nu väntar. Dacia som förövrigt besegrade Elfsborg hemma nyss. Jo, nog känns detta som en trolig etta allt!

Den raka ettan finns till 2.30 på Expekt och spelas med en liten slant samt en stor portion förhoppning.

Lycka till lads!

/@RalleArvid
  Zestafoni-Neftci
Spela på Speltips Zestafoni-Neftci
RalleArvid - 23 Juli 2012 - 21:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  Warriors - Rockets
Basket - NBA - 1 hcp -8,5
1.83
12:00  Herbert - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
1.71
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  AIK - Sirius
Innebandy - SSL - 2
2.55
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - SSL - 1:a per under 3,5 mål
1.80
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming