Speltips: Zopp - Odesnik

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-07-25 10:00
Land: Österrike
Liga: ATP Kitzbuhel
Odds: 1,72
Tips: Zopp
Såg Jörgen Zopp första gången live under Stockholm Open och blev mäkta imponerad när han servade bort Falla från huvudturneringen som om det vore vardagsmat och blev sedan blåst på segern mot Tomic p.g.a en domarmiss.

Min spontana tanke var att han måste klättra på rankinglistorna. I höstas var han rankad 120 och har nu krigat sig ner till 80-strecket, men vi är nog inte klara där.

Jörgen Zopp har inga övertydliga svagheter och känns rätt komplett som tennisspelare. Han värderar nätspelet väldigt bra och har en vinnande serve/forehand samtidigt som hans backhand inte är helt oäven. Trots att det just är backhandsidan som är svagast kommer det väldigt få unforced errors från Zopp som kan stå extremt länge och bolla från baslinjen utan att bli frustrerad.

Det enda som han kanske får jobba extra med är att variera spelet lite mer, men det behövs förvisso inte på den nivån han spelar nu. Men man bör nog ha slice och stoppbollar i sin arsenal som topp 50-spelare.

Hur som helst är estländaren väldigt allround och kan spela på alla underlag även om han kanske passar bäst inomhus på hardcourt så imponerar han även utomhus på grus.

Segern mot Garcia-Lopez är egentligen ingen jättesensation eftersom att spanjoren inte bjöd upp till match. Frågan är om han inte hade fått betalt för att slå ut bollarna för det var verkligen inte högsta växeln han spelade med igår.

Hur som helst så gjorde Zopp saken tämligen enkelt och visade prov på snabb uppfattningsförmåga när Garcia-Lopez började slå unforced errors på höga toppspinn-bollar på backhandsidan. (Då kom bollarna just där)

Varför Wayne Odesnik inte är i USA och spelar kan man fråga sig. Kanske gillar han det europeiska gruset bättre.

Min spontana uppfattning när jag hör Odesniks namn är en medelmåtta som aldrig kommer ta klivet in på ATP-touren. Han har helt enkelt in kvalité och psyke nog. Tillbaka och spela Challengers!

Hos Bwin kan man fynda Zopp till 1,72.
  Zopp - Odesnik
Spela på Speltips Zopp - Odesnik
Poldan - 24 Juli 2012 - 09:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Piddan - 2012-07-24 17:15

Håller med dig om att Zopp lär ta det men så som du skriver om Odesnik verkar du sjukt okunnig. Odesnik har varit rankad 77 som högat i sin karriär och var en ATP spelare innan han blev avstängd för dopning. Du får det att låta som en nybörjare som aldrig har haft eller kommer ha potential för ATP-spel.......


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:30  Redskins - Giants
Amfotboll - NFL - 1 hcp -5,5
1.68
21:00  West Ham - Leicester
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp 0.0
1.89
21:00  Celta Vigo - Leganes
Fotboll - La Liga - 1
1.95
16:00  Tottenham - West Bromwich
Fotboll - Premier League - 1 och hålla nollan
1.78
13:00  IBK Dalen v Hagunda IF
Innebandy - Allsvenskan Norra - Under 11,5 mål
1.91

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming