Speltips

Speltips Västervik-Vetlanda

Sport: Speedway Spelstopp: 2012-07-24 19:00 Spela här

Speltips Västervik-Vetlanda
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 2,20 Speltips: 1:a
2012-07-24 19:00 Västervik-Vetlanda 1:a 2,20 victorp11

Här tycker jag det är fel favorit om man ser till matchens förutsättningar.

Västervik 1) Tomasz Jedrzejak, 2) Peter Ljung , 3) Chris Harris ,4) Daniel King ,5) David Watt ,6) Mikael Max ,7) Pontus Aspgren

Vetlanda: 1) Leon Madsen ,2) Jason Crump r/r ,3) Emil Sajfutdinov ,4) Martin Vaculik , 5) Janusz Kolodziej ,6) Henric Lindqvist ,7) Jacob Thorssell

Reserv heaten borde sluta 10-2 till västervik och sen måste ju både Lindqvist och Thorsell köra ett heat till var och nollar dom där så är ju pressen hård på att Vetlanda föraren är först i mål annars rinner det iväg ytterliggare.

Tror Emil S kommer att få köra 7 heat och det ligger mycket ansvar på honom om Vetlanda ska hänga med. Kolodziej återkommer ju även efter en tids skada och har inte kört på ett tag och det är ett minus med. Leon Madsen och Martin Vaculik är mycket lovande förare men agerar ojämnt och inte alls vana att vara dom som dra det tunga lasset utan det är lätt hänt att någon av dom inte presterar bra och då ser det mycket mörkt ut.

Västervik har jämnt lag med formstark Tomasz Jedrzejak och bra reserver. Tycker även att Watt är stabil och kör bara Harris som han kan på Ljungheden ska bara hemmalaget vara starkast till slut. Ljung och King tar dom poäng som dom borde så får inte Vetlanda lätt.

Tror hårt på Västervik när Vetlanda har stora skadeproblem och tvingas till r/r och det brukar inte vara någon fördel.

Till 2,20 måste man ju bara spela!

victorp11 - 24 Juli, 2012, 13:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!