Speltips Västervik-Vetlanda

Sport: Speedway
Spelstopp: 2012-07-24 19:00
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Odds: 2,20
Speltips: 1:a
Spela på Speltips Västervik-Vetlanda
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1:a
Här tycker jag det är fel favorit om man ser till matchens förutsättningar.

Västervik 1) Tomasz Jedrzejak, 2) Peter Ljung , 3) Chris Harris ,4) Daniel King ,5) David Watt ,6) Mikael Max ,7) Pontus Aspgren

Vetlanda: 1) Leon Madsen ,2) Jason Crump r/r ,3) Emil Sajfutdinov ,4) Martin Vaculik , 5) Janusz Kolodziej ,6) Henric Lindqvist ,7) Jacob Thorssell

Reserv heaten borde sluta 10-2 till västervik och sen måste ju både Lindqvist och Thorsell köra ett heat till var och nollar dom där så är ju pressen hård på att Vetlanda föraren är först i mål annars rinner det iväg ytterliggare.

Tror Emil S kommer att få köra 7 heat och det ligger mycket ansvar på honom om Vetlanda ska hänga med. Kolodziej återkommer ju även efter en tids skada och har inte kört på ett tag och det är ett minus med. Leon Madsen och Martin Vaculik är mycket lovande förare men agerar ojämnt och inte alls vana att vara dom som dra det tunga lasset utan det är lätt hänt att någon av dom inte presterar bra och då ser det mycket mörkt ut.

Västervik har jämnt lag med formstark Tomasz Jedrzejak och bra reserver. Tycker även att Watt är stabil och kör bara Harris som han kan på Ljungheden ska bara hemmalaget vara starkast till slut. Ljung och King tar dom poäng som dom borde så får inte Vetlanda lätt.

Tror hårt på Västervik när Vetlanda har stora skadeproblem och tvingas till r/r och det brukar inte vara någon fördel.

Till 2,20 måste man ju bara spela!
Spela på Västervik-Vetlanda hos Unibet
Spela nu
victorp11 - 24 Juli 2012 - 13:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: