Speltips Sverige-Sydafrika

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-25 20:45
Land: Internationellt
Liga: OS
Odds: 1.95
Speltips: Lotta Schelin
Spela på Speltips Sverige-Sydafrika
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Lotta Schelin
Då var det dags att ta en ny tjur vid hornen, nämligen OS. Damernas fotboll tjuvstartar hela OS-karusellen och våra blågula tjejer går in i turneringen ikväll vid 20.45 mot Sydafrika. Denna premiärmatch är en match som Sverige givetvis ska vinna, men det går ju att vinna en öppningsmatch på så många olika sätt och dessa olika sätt kan ju leda till så mycket olika konsekvenser vidare turneringen. Viktigt att Sverige får målskyttet att rulla igång och viktigt att Sverige får Lotta Schelin i protokollet.

För att Sverige ska ha några realistiska chanser att både tangera och överträffa sina tidigare framgångar som man haft i modern tid i stora mästerskap krävs framförallt att vår stora anfallsstjärna Lotta Schelin kommer producera. I senaste turneringen var hon genomgående bra spelmässigt men fick inte målskyttet att lossna i början av turneringen.

Lotta Schelin är motsvarigheten till Zlatan i det att hon ensam bär en hel del förväntningar på sina axlar när det gäller blågul landslagsfotboll. Hon är i bättre form än någonsin fotbollsmässigt men hon har haft några skadebekymmer i uppladdningen inför turneringen. Det har spekulerats i om det är bättre att låta henne vila tills hon är hundra, i synnerhet som Sverige ändå bör vinna öppningsmatchen tämligen komfortabelt. Jag är av en annan uppfattning, jag anser att Lotta Schelin bör starta omgående för att historien från förra stora mästerskapet inte ska låta sig upprepas. Schelin är en anfallare av absolut världsklass i dessa sammanhang, detsamma går inte att säga om Sydafrikas backlinje. Schelin ska starta matchen ikväll och Schelin ska göra mål omgående i en match som Sverige vinner som en följd av klasskillnad och långt mycket mer rutin i dessa sammanhang.

Lotta Schelin att göra mål finns till 1.95 på Nordicbet.com
Sverige att vinna med -1.5 finns till 1.57 på bet365.com

Spela på Sverige-Sydafrika hos Nordicbet
RalleArvid - 25 Juli 2012 - 12:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: