Speltips

Speltips FH Hafnafjordur - AIK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-26 21:00 Spela här

Speltips FH Hafnafjordur - AIK
Land: EL-Kval Liga:
Odds: 1,95 Speltips: Under 2.5 mål
2012-07-26 21:00 FH Hafnafjordur - AIK Under 2.5 mål 1,95 Grusbollen

Idag är det dags för returmötena även i Europa League-kvalet. Som bekant har vi här tre stycken svenska lag att hålla reda på. Elfsborg som ställs mot moldaviska Dacia, där det på bortaplan blev en 1-0-förlust. Kalmar besegrade kroatiska Osijek på bortaplan med 3-1. Och så har vi ...

AIK (som det här spelet handlar om) vars dubbelmöte inleddes mot Råsunda mot det isländska laget FH Hafnafjordur. Med förhoppningar om att gå ut och spela fram ett bra resultat till returen på Island gjorde tränare Andreas Alm ett par förändringar i startelvan. Robert Åhman-Persson fick ta steget ner som mittback för att ge uppspelen i AIK ytterliggare en dimension. Men det visade sig att det relativt offensiva laget som man sig bör och som man gjorde inte rktigt gav resultat.

För i den 40e matchminuten kunde den isländska anfallaren Atli Gudnason trycka in en 1-0-ledning för FH. Efter att Viktor Lundberg tio minuter in i andra halvlek kvitterat blev slutresultatet också 1-1. Matchen igenom var det ett, som så många gånger förr den här säsongen, ett trögt AIK. Passningstempot var långsamt och därmed hade man också svårt att ta sig till de riktigt farliga målchanserna.

FÖr att AIK ska kunna avancera vidare ifrån det här dubbelmötet krävs det mål från Gnagets sida. När domaren blåser igång matchen är det islänningarna som just då är vidare. Jag förväntar mig ett AIK som direkt tar tag i matchen och försöker föra spelet. Islänningarna kommer troligen ta det lugnt och invänta kontringsmöjligheter eftersom man, som sagt, är vidare direkt från början.

Jag har dock svårt att se någon större målfest ikväll med dessa förutsättningarna. AIK har inte de offensiva krafterna att de bara kan gå ut och köra över ett lag.

Tror på en tillknäppt historia där AIK till slut går vidare.
0-1 / 0-2 ?

Nåväl, 6/10 units spelas på under 2,5 mål i matchen på bet365 på lite för höga 1.95.

Följ mig gärna på twitter för fler speltips @grusbollen1

Grusbollen - 26 Juli, 2012, 09:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Nicklas69 - 2012-07-26 17:44:44

HF hemma är ingen lätt match ... spelar hellre 1a dnb till 2,64 . Aik är uddlöst, och HF på hemmaplan är ett helt annat lag dessutom va de längesen någon spöa HF på bortaplan , tror de va Bate Borisov för typ 2 år sen.