Speltips

Speltips Sligo-Trnava

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-26 20:00 Spela här

Speltips Sligo-Trnava
Land: Europa Liga: Europa LEague
Odds: 2.00 Speltips: Both Teams/O 2.5
2012-07-26 20:00 Sligo-Trnava Both Teams/O 2.5 2.00 RalleArvid

Inga konstigheter att dryga ut lönen igår. 20 minuter tog det, sedan var allt inne med hull och hår. Schelin att göra mål till 1.95x och hcp-spelet på Sverige till runt 1.60x. Idag är det återigen dags för den lite mindre attraktiva internationella arenan (ursäkta alla damfotbollsälskare och ursäkta alla Europa League-fans). Jag har hittat två intressanta spel i mötet Sligo-Trnava:

Två lag som inte kommer göra något större väsen av sig när vi väl är framme i huvudturneringen och då ser man sina chanser att gå all-in när man blivit lottat mot ett likvärdigt motstånd. Första matchen slutade med seger för slovakerna med två måls marginal, MEN, Sligo fick in ett livsviktigt bortamål vilket garanterat gör att gästerna kommer satsa allt för att få in ett mål på bortaplan och sedan försöka segla hem den här matchen tillbaka över irländska sjön.

Sligo Rovers har inga muntra historiska vingslag att fläkta sig med i värmen vad gäller spel i Europa League, ingen vinst på fem tidigare försök och det inte mot speciellt imponerande motstånd. Man är dock traditionellt sett relativt svårslaget hemma och när man måste vinna med två mål idag kommer det vara fullt ös framåt, och tyvärr för irländarnas del, förmodligen också ganska fullt ös bakåt.

Trnava har desto mer positiv historik och statistik från Europa-spel, men det främst på hemmaplan. Man spelar taktiskt och målmedvetet med tanke på resultat som sig bör. En rad förluster på bortaplan men i princip alltid vinster på hemmaplan. Jag är därför inte säker på att man vinner idag men jag är övertygad om att man ser till att göra åtminstone ett mål för att skapa sig ett nästintill omöjligt läge att kasta i sjön.

För Trnavas del blir det så gott som alltid matcher innehållandes över 2.5 mål ute i Europa och även om Sligo emellan åt alltså har problem att producera mål i Eruopa som är man tradionellt sett och vanligtvis ett väldigt målglatt gäng även de. Dessa båda spel jag har hittat känns värda att testa för att söka utöka lönen från gårdagen ytterligare.

Båda lagen gör mål finns till godkända 1.72 på bet365 .com
Över 2.5 mål finns till fina 2.00 på samma bolag.

Lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 26 Juli, 2012, 10:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!