Tobias Kamke är verkligen ingen bra grusspelare och lär vara glad att äntligen få gå på hardcourt igen. Visserligen är det ingen jättesensation att han slog föredettingen James Blake i öppningsrundan, men Kamkes spel passar så mycket bättre på hardcourt. För två år sedan blev han utvald till årets nykomling för att året därefter få utnämningen årets flopp.

Marinko Matosevic dundrade in på touren från ingenstans. Han är snart 27 år gammal men spelade sin första ATP-match 2010, men det var inte förrän i ATP Delray Beach han breakade ordentligt genom att nå final. Efter succén har australiensaren fortsatt på samma spår men har haft problem den senaste månaden med fyra raka förluster.

Trots att Matosevic inte besitter en dunderserve är han väldigt solid i egna servegame och har nio överspel av tio möjliga bakom sig.

Kamke leder med 1-0 efter en tresettare på CH-touren 2010 när tysken var som bäst. Jag har svårt att se någon spelare vika ner sig här och provar över 22,5 games till 1,90 på Bwin .

This is the stats tab
This is the post tip