Speltips

Speltips Helsingborg-Norrköping

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-28 16:00 Spela här

Speltips Helsingborg-Norrköping
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.375 Speltips: X2
2012-07-28 16:00 Helsingborg-Norrköping X2 2.375 mr_england

Spel: Norrköping med asian handicap +0.5 (samma spel som X2) – odds 2.375 hos bet365

Den här gången testar jag en väl beprövad metod. Precis som många som är insatta i spel väljer att spela emot storlagen i de europeiska ligorna i samband med Champions League-matcher, det går statistiskt sämre för storlagen då, väljer jag att göra det på allsvensk nivå den här gången.

Under perioden 14 juli till 12 augusti ska Helsingborg spela 9 matcher. Det är ett tufft matchande och även om man kanske klarar det fysiskt måste man ändå prioritera och även det mentala ska vara på topp i varje match. Det är inte lätt.

Helsingborg mötte Syrianska borta i lördags. New Saints hemma i CL-kvalet i onsdags. På lördag möter de Norrköping hemma och på onsdag har de på nytt en väldigt viktig bortamatch mot polska Slask Wroclaw i CL-kvalet.

Även om Helsingborg nu har häng på topplagen i allsvenskan känns det som att Norrköping-matchen hamnar lite i kläm. Man kanske vilar några spelare och hoppas att det går ändå. Även om man ställer upp med bästa laget mot Norrköping så ska huvudet vara med och inställningen på topp hos spelarna då jag utgår från att CL-kvalet prioriteras. Det är inte lätt och då allsvenskan är väldigt jämn finns det inte mycket utrymme för att ta det lugnt i matcherna och vinna på halvfart. Statistik från tidigare år visar att det är väldigt svårt för svenska lag att kombinera ligaspel med spel i Europa. Precis som för lag i andra länder.

Bortsett från huvudargumentet ovan skiljer det bara tre poäng mellan lagen i tabellen och Norrköping vann med 1-0 hemma mot Helsingborg i våras. Jag tycker inte heller att Helsingborg har imponerat i de två senaste allsvenska matcherna mot Göteborg och Syrianska. Helsingborg har dock hemmaplan. Det är i mitt tycke det enda som talar för HIF i den här matchen. Jag väljer därför att spela asian handicap +0.5 på Norrköping (samma spel som X2) då jag tycker att oddset på Norrköping är för högt sett till de förutsättningar som råder. 6.00 på Norrköping att vinna matchen är galet högt. Jag väljer dock garderingen då även det oddset är riktigt bra. Norrköping är obesegrade i de fem senaste allsvenska matcherna. Två segrar och tre oavgjorda…

Spel: Norrköping med asian handicap +0.5 – odds 2.375 hos bet365

mr_england - 27 Juli, 2012, 11:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
B.S - 2012-07-27 11:24:57

Bra och utförlig rek. Spelar DNB 2an..