Ingen har ju missat Gollobs kräftgång i år och motivationen verkar inte finnas där överhuvudtaget, skulle inte bli förvånad om det är hans sista år inom sporten men hursomhelst.

Gollob är en av dem kallaste förarna och får kämpa för varenda poäng på banan och ändå får vi 1.80 på +0.5 Sayfutdinov i en h2h på Ladbrokes, detta är helt sinnessjukt med tanke på Sayfutdinovs form då han körde bäst av alla i lag VM enligt mig och antagligen många andra också. Sen har jag visserligen inte koll på om han kört i Polen efter det men i hans svenska match bar han länge Vetlanda mot Västervik även om det slutade med förlust och slutade på 15p på 6 heat om jag kommer ihåg rätt (hitta inte exakta siffrorna men såg matchen och det va nånting sånt)

Tror inte dem kommer ha spelet ute allt för länge till men ni kommer inte hitta många spel med sånt sjukt spelvärde som jag anser detta har.

Även Emil att vinna tävlingen @9.00 finns på Ladbrokes vilket är väldigt bra då både Betsson , Betsafe och Unibet har han som favorit med under 5 i odds.

Lycka till!

EDITERAD 2012-07-27 20.10:36

EDITERAD 2012-07-27 20.11:46

This is the stats tab
This is the post tip