Speltips Kalmar-Sundsvall

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-29 18:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.00
Tips: 1
OS är igång, i Norge spelas det fotboll och på hemmaplan spelas det fotboll, och alla dessa marknader täcks, bland mycket annat, på rekatochklart och alla dessa marknader täcks väldigt bra med mycket spel som sitter åt både höger och vänster. En svit är inledd från undertecknad och denna är absolut ingen jag ämnar avbryta bara för att det är söndag och man är lite sliten.

Kalmar var visserligen ute och spelade Europa i veckan, men detta var på hemmaplan och detta med positiva reaktioner som följd av ett trevligt resultat och ett avancemang. KFF är den här säsongen ojämnare än vad man varit någonsin tidigare under hela min livstid. Vinster och bra spel varvas med vinster med bedrövligt spel, förluster med bra spel och förluster med katastrofalt spel. Allt som en följd, tillsynes, av Nanne Bergstrands obegripliga rotationssystem. Rotationssystem är en styrka, framförallt i Championship manager 01/02 men ofta även i verkligheten, dock har så absolut inte varit fallet för Kalmar denna säsong.

Sundsvall som gästar GFA idag har visserligen plockat en hel poäng på bortaplan men om man granskar mot vilket motstånd dessa poäng har plockats är det inte lika imponerande längre. Stryk senast mot Mjällby, vinst mot Häcken och Gais och oavgjort mot Gefle och ja, ni förstår att det inte är bragdpriset som ska delas ut som en följd av dessa insatser.

Kalmar har som sagt varit instabila men betänk att man efter att ha besegrat Syrianska med 3-0 också vann mot Cliftonville hemma med 4-0 och sedan svarade för en bra insats och slog självaste Elfsborg på hemmaplan, (och den segern kom precis som dagens uppgift efter en torsdagsmatch i Europa League-kvalet). Därav tror jag inte Europa-faktorn kommer spela så stor roll, framförallt när Nanne alltså brukar byta ut en 8-10 spelare från senaste matchen.

Det skiljer en poäng mellan lagen, jag anser att det skiljer i grundkvalitet lagen emellan till Kalmars fördel och framförallt bör kycklings-hemmaplansfördelen tala för smålänningarna. Sundsvall är tighta på bortaplan och har bara släppt in 9 mål på sina 8 matcher men man har heller inte rosat marknaden framåt, man har nämligen bara svarat för 7 gjorda mål. Om Kalmar lyckas få in en boll eller två, och jag har sannerligen svårt att se att man går mållösa från banan idag, så har man fina chanser att pocka en livsviktig trea som distanserar dem från de värsta regionerna i tabellen. Och ja, 2.00 pengarna är verkligen inget dåligt odds, om Nanne får för sig att ställa upp en rimlig startelva på banan, that is.

Kalmar att vinna rakt till 2.00x spelas på Unibet.

Lycka till lads!

/@RalleArvid
Spela på Kalmar-Sundsvall hos Unibet
Spela nu
RalleArvid - 29 Juli 2012 - 09:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Moneyline - 2012-07-29 15:51

Tror mer på Sundsvall.
Spelade bra senast (dock hemmaplan). Kalmar kommer nog INTE att köra med starkaste laget. Vill nog försöka avancera i europa å har match nu på torsdag...igen! Sliter på laget samtidigt som dem nog har bra självförtroende som kan smitta av sig på dem som nöter bänk i dem "stora" matcherna.
Med Cliftonville-Kalmar (1-0) färskt i minnet vågar iaf inte jag gå in på KFF.

Liten peng på Sundsvall har jag.

RalleArvid - 2012-07-29 11:34

Är inne på det med, men risk finns för målsnål tillställning. Ettan bör sitta iaf. Lycka till!

Miiklo - 2012-07-29 11:12

Bra rek, har lirat på att KFF vinner med minst 2 mål :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: