Speltips

Speltips Mjällby-AIK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-29 16:00 Spela här

Speltips Mjällby-AIK
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.90 Speltips: Båda lagen gör mål
2012-07-29 16:00 Mjällby-AIK Båda lagen gör mål 1.90 Killer

Då var man utvilad, solbränd och framförallt spelsugen igen efter en vecka i den sanslösa värmen i Alanya.

Mjällby ligger på en niondeplats med sina 20 poäng och har tagit sex fler poäng och ligger sex positioner högre upp än motsvarande tidpunkt ifjol. Mjällby kommer närmast från en 1-3 förlust uppe i Sundsvall. Formmässigt är laget inne i en mindre bra period där Mjällby bara har en seger på dem sex senaste matcherna. Däremot har Mjällby varit svårslaget iår och har bara förlorat fyra av sexton Allsvenska matcher. Mjällby har tagit majoriteten av sina poäng hemma på Strandvallen med raden 3-4-1.

Ny tung skada senast på mittbacken Anders Wikström som saknas här. Även Mahmut Özen utgår från truppen. Plus att anfallaren och lagets bäste målskytt (tillsammans med Pär Ericsson) Erton Fejzullahu är tillbaka efter avstängning.


AIK har matchats riktigt hårt på slutet och gör här sin fjärde match på tio dagar och en viss trötthet sätter sig givetvis mentalt. Laget spelade Europa fotboll på Island så sent som i Torsdags där Hafnarfjördur besegrades i Europa League kvalet med 2-1 sammanlagt. AIK ligger på en femteplats med 27 inspelade poäng, sju poäng bakom serieledande Elfsborg.
AIK har varit riktigt starka på Råsunda där laget har fyra raka segrar och fortsatt är obesegrat i Allsvenskan. Bortaspelet har varit en besvikelse i Allsvenskan där laget har fem raka matcher utan seger på resande fot.

Mjällby lär vara revanchsuget efter förlusten senast och på Strandvallen är laget väldigt svårslaget och vill säkert ta tag i taktpinnen från start. Däremot har defensiven vacklat en del den senaste tiden och tungt minus att Anders Wikström saknas i mittlåset. Som jag skrev tidigare så är det inte optimalt att matchats så hårt som AIK gör för tillfället och framförallt kan det finnas trötta huvuden hos flera spelare och då ökar chansen för misstag. Dessutom så har defensiven inte varit lika stabil efter EM-uppehållet som den var i våras. 1X2 vågar jag mig inte på här även om krysset ligger nära till hands men jag tror inte på någon tillknäppt tillställning. Båda lagen gör mål till 1.90 känns bra och blir dagens huvudspel.

Twitter @killerswe

Killer - 29 Juli, 2012, 12:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Miiklo - 2012-07-29 12:52:24

AIK har typ aldrig loosat på strandvallen, x2 till 1.50 JA TACK :D