Speltips

Speltips Kanada/Sverige

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-31 15:30 Spela här

Speltips Kanada/Sverige
Land: England Liga: OS
Odds: 1.75 Speltips: BLGM
2012-07-31 15:30 Kanada/Sverige BLGM 1.75 Brasilien

Nu har jag återhämtat mig (tror jag) efter Egyptens sanslösa match. Jag spelade rätt hårt på laget, rak 1 hcp över 2.5! Otroligt nog så lyckades jag inte träffa rätt någonstans, dock är jag ganska säker på att jag inte var ensam om denna bedrift?

Jag tycker mig ha hittat ett riktigt guldkorn till morgondagen, då Sverige inte har några som helst problem med att spela på resultat för att få lättare väg till "medaljmatcherna". Kanada har sett allt bättre ut och har gett bra motstånd, speciellt första matchen mot Japan där det blev udda målsförlust. Sverige är helt klara, och Kanada behöver minst kryss för att bli helt klara för vidare spel, då New Zealand också är med i bilden om att bli en av två bästa treorna. Lika viktigt som det är för Kanada att ta poäng, lika viktigt är det för svenskorna att få med sig både självförtroende och målskyttet till fortsatt spelet.

Dessutom möttes Sverige och Kanada inför detta mästerskap och där lyckades Sverige vinna med 3-1, då Sverige inte är 100 % sugna på att vinna så nöjer jag mig med att bägge lagen nätar.

Kommentera gärna?

Brasilien - 30 Juli, 2012, 21:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Linkanpooö - 2012-07-31 12:54:55

Tack för en bra rek! Ryggar den =)