Speltips: Köpenhamn-Club Brugge

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-08-01 20:00
Land: Europa
Liga: Champions League-kval
Odds: 2.20
Tips: 1
Visst, det har varit lite turbulent och lite sviktande slagkraft både inrikes och ute i Europa från våra grannar i Köpenhamn från och till. Roland Nilsson var ju där och skapade kaos under en kort stund men nu har man återigen sett till att få lite ordning i den danska jätten, och den europeiska rutinen som finns på parken gör att den europeiska konkurrenskraften även den är tämligen god, åtminstone i detta skede av turneringen.

Vad som gör FCK till favoriter i detta möte, förutom kvalitén som jag ändå anser finns i truppen är som sagt rutinen som krävs i ett Champions League-kval. Detta märks förutom antal spelade matcher också på de resultat man visat upp genom åren. Man ser så gott som alltid till att vinna på hemmaplan för att sedan ha råd med ett kryss eller tillochmed en nättare förlust på bortaplan. Motståndarna från Belgien, Club Brugge har inte frekventerat Europas finrum på ett antal år och när man då gjorde det har man ett facit om 5 förluster på sina 6 senaste bortamatcher.

Det är främst på sättet som FCK spelar offensiv och snabb omställningsfotboll ute i Europa som gjort laget framgångsrika, mästaren i dessa sammanhang heter utan tvekan Cesar Santin och han har startat säsongen med att sätta tre pyts på lika många spelade matcher. Bolanos är en spännande spelare med fin assist-fot och just denna duo tror jag blir giftig imorgon. Bakåt ska väl Wiland kunna mota de få bollar som lär släppas iväg mot honom. Att FCK:s tränare, som fått en flygande start, heter Ariel Jacobs och dels kommer från Belgien och dels har tränat och utmanövrerat motståndarna Club Brugge då han var i Anderlecht i fem säsonger gör inte att jag mindre tror på en taktisk triumf med en hemmaseger som resultat på Parken.

Club Brugge kom på andraplats i sin inhemska serie förra säsongen, hela sex poäng bakom segrande Anderlecht. Köpenhamn kom också de tvåa i danska ligan, två poäng bakom succélaget Nordsjaelland. Årets upplagor har knappt hunnit starta men FCK har ändå hunnit med två hemmamatcher och det med imponerande resultat (3-0 och 4-2 segrar) så formen och stämningen i truppen ser ut att vara god. Club Brugge har bara lirat en match och då blev det seger på hemmaplan mot Beveren. Förövrigt är dessa båda ligor ganska snarlikt rankade enligt UEFA och ja, jag tror det bör bli ett ganska jämnt dubbelmöte där jag inte är främmande för en hemmaseger vardera. Vad jag tycker, och vad som är relevant i nuläget är hursomhelst att oddset på hemmaseger i första mötet är oerhört appellerande och jag spelar det därför helt enkelt. Frågan är; gör ni?

Fina 2.20 på raka ettan finns fortfarande lite här och var, bland annat på Sportingbet. Vidare testas en liten slant på att Cesar Santin gör mål när det spelet dyker upp.

Lycka till lads!
/@RalleArvid
  Köpenhamn-Club Brugge
Spela på Speltips Köpenhamn-Club Brugge
RalleArvid - 31 Juli 2012 - 18:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
14:00  Stalnye Lisy - K Medvedi
Ishockey - MHL - 1 hcp -1,5
1.60
17:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
17:30  Reason - Main Street
E-Sport - Dust2.dk eOddset Masters #14 - 1. (-1.5)
1.83
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
18:30  Sp Moskva - Avangard Omsk
Ishockey - KHL - 2
1.92
19:00  Östersund - Athletic Bilbao
Fotboll - Europa League - 1X
2.02
19:00  Växjö - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
21:00  Everton - Lyon
Fotboll - Europa League - 2 asian hcp +0
1.88
21:05  Milan–AEK Athen
Fotboll - Europa League - 1 asian hörnor hcp -2,5
1.80
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming