Speltips

Speltips Nyköping v Väsby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-01 19:00 Spela här

Speltips Nyköping v Väsby
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen
Odds: 2,00 Speltips: 2
2012-08-01 19:00 Nyköping v Väsby 2 2,00 holms

Alltså!
Hade den här matchen spelats för en månad sedan, då skulle jag hellre skurit av mig bägge handlederna, malt ner resterna till chili con carne och serverat mig själv rätten veckan ut.
För sanningen är ju den, Väsby har med IFK Göteborg vart Sveriges mest tragiska fotbollslag hittills den här säsongen.
Klubben seglade, efter ett par riktigt tunga värvningar, upp som en solklar kandidat till seriesegrare av sin division ett-serie.
Sen har det ju gått som det har gått, ett fullfjädrat fiasko och hur bra man än genomför höstsäsongen så är chansen till avancemang obefintlig.

Men! Under uppehållet har klubben genomgått ett ansiktslyft efter en fusion med Atheletic vilket efter säsongen ger AFC United.
Visst, det blir ännu en helt historielös klubb, men som trots allt tycks ha en grund som på sikt har Allsvenskan som mål.
Absolut, jag skrattar också åt den målsättningen, men nog kan det ge spelare och ledare en boost när det händer saker.

Och apropå ledare har Jan Stahre kommit in på ledarsidan. En ny röst för de överbetalada getterna som trott att man kan jogga hem en serie var nog precis vad som behövdes.
Dessa förändringar kan mycket väl leda till en nytändning bland alla inblandade, då Stahre är en populär profil på Vilundavallen.

Och, det känns ju spontant som om en match i Svenska Cupen är den perfekta resan in på ett vinnarspår igen.
Man reser till Nyköping, som går som tåget i divisionen under. Bissarna satsar allt på att ta klivet upp i ettan, så ett nederlag i den här låtsascupen vore förstås ingen katastrof.

Har lyckats att undvika Väsby hela säsongen, om jag inte minns helt fel. Men om det nu blåser nya vindar, då är jag gärna med på dubbla degen direkt här ...

holms - 01 Augusti, 2012, 09:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Bergkamp - 2012-08-01 10:42:28

Lägg där till att Bissarna har Sörmlandsderby mot Värmbol på bortaplan på lördag. En av de svåraste matcherna för Nyköping i jakten på serieseger.