Speltips

Speltips Kalmar-Young Boys

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-02 19:00 Spela här

Speltips Kalmar-Young Boys
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 1.95 Speltips: Ö2.5
2012-08-02 19:00 Kalmar-Young Boys Ö2.5 1.95 RalleArvid

FCK lyckades inte få in ett segermål igår utan nöjde sig, med all rätt, med att inte släppa in något mål på hemmaplan och på så vis skapa sig ett fullt godkänt utgångsläge inför returen i Belgien. Tråkigt för vårt spel men lite småkul för skandinavisk/svensk del då vi har chansen till en rad aktörer i Europas finrum.

I Europas fulrum spelar ikväll tre svenska lag i kvalspelet, varav det är det småländska som jag fokuserar främst på. Kalmar tar emot Young Boys, ett lag som ingiver mer respekt tack vare sitt lagnamn och sina traditioner än vad man egentligen har rätt att göra sett till prestationer/kvaliteter.

I första akterna av dubbelmöten av detta slag gör man bäst i att leta spelvärde snarare än ”säkra” 1X2-tecken då dessa så gott som alltid är lite oberäkneliga. I de första mötena brukar det vara tämligen tillbakadraget och defensivt fokuserat, något som bäddar för lite upptryckta odds på överspelen, ett faktum som jag tackar för i just denna drabbning.

I 4 av Kalmars 5 senaste matcher i Europa League har det inte bara bjudits på över 2.5 mål i matcherna utan även över 3.5 mål. Dessutom gäller samma snitt vad gäller Kalmars matcher sammantaget både i Allsvenskan och i Europa, i 4 av 5 på sistone har det varit målkalas.

Över den senaste tidens spel i Europa Leauge hittar vi även en hel del gjorda mål för Kalmars motståndare ikväll, Young Boys. Young Boys har lyckats näta i 7 av sina senaste 8 matcher ute i Europa och om man lyckas med det även ikväll på bortaplan måste Kalmar gå framåt och kan inte nöja sig med ens ett 1-1resultat. Och som Kalmars defensiv sett ut stundtals den här säsongen skulle jag bli förvånad om man håller nollan, och gör man inte det kommer offensiven bädda för egna gjorda mål men också för tillsläppta kontringslägen och risk för att insläppningskvoten inte stannar vid ett mål.

Jag går emot normen, jag går emot spelbolagens profetior, frågan är, går ni emot mig?

1.95 finns fortfarande på sina ställen för över 2.5 mål ikväll.
Spelas gör även both teams to score till 1.66.

Ett annat spelvärt spel med tanke på hur väl hans spelstil passar dessa drabbningar är Abiola Dauda att göra mål någon gång under matchen, det finns till fina 3.60 på bet356 och spelas med låg insats.

Lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 02 Augusti, 2012, 08:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!