Speltips: Istres vs G.Ajaccio

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-08-03 20:30
Land: Frankrike
Liga: Ligue 2
Odds: 2.35
Tips: 1
Detta är en match i mellan mittentippade Istres som möter Ajaccio som är tippade att åka ur Ligue 2 direkt.

I Istres första match så fick de känna på tufft motstånd direkt när de mötte Nantes på bortaplan, en väldig jobbigt uppgift. Men de lyckades med att plocka en pinne där, med Akrours sena mål i 89 minuten. Istres har värvat sunt i sommar. De speciellt förstärkt deras mittfält bra med värvningar som Genest och Bru. Förra säsongen så slutade man på en 10:e plats i serien men hade bara 8 pinnar upp till 4:e platsen. De visade också förra säsongen att de är ett bra hemma på Stade Parsemain stadion, där de slog förra årets Ligue 2 mästare Batia med 1-0. Facit de hade förra året på hemmaarenan var 8-7-4 med målskillnaden 21-16. De har också spelat tre träningsmatcher inför denna säsongen, de slutade med:

Toulouse 0 - 1 Istres
Arles 0 - 1 Istres
Istres 2 - 1 Uzès Pont du Gard

Så det är tre vinster. Vinsten mot Ligue 1 laget Toulouse är imponerande.

Nu så möter man nykomlingarna Ajaccio som slutade på tredje plats i National serien därmed tog sista uppflyttnings platsen. På värvningsfronten så har man bara lånat in den unga mittfältaren Chevalier. Så i de hela så är detta en National trupp och ingen Ligue 2 trupp, så de kommer att få att få offra svett och tårar för att hålla sig kvar denna säsongen. De visade också förra säsongen att de är ett bra hemmalag men ett mindre bra bortalag. På bortaplan så hade man facit 7-4-8 med målskillnaden 28-24. I förra matchen som var säsongsdebuten så klarade man bara av 0-0 emot ett Caen som har tappat sina 5 kvalitets spelare denna säsongen. Om man man inte lyckas med vinster mot sådant motstånd så kommer de få det ännu svårare på bortaplan. De har också träningsmatchat tre gånger inför denna säsongen, de har slutat så här:

Bastia 5 - 1 Gazélec Ajaccio
Gazélec Ajaccio 1 - 1 Dijon
Saint-à‰tienne 1 - 1 Gazélec Ajaccio


Kan tilläga då att sist dessa lagen möttes var 2001.

Denna matchen ska ett mer rutinerat och bättre Istres vinna. Tror att Ajaccios dåliga bortaspel och brist på Ligue 2 rutin gör så att Istres vinner med 2-0 med Akrour som en av målskyttarna.

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

Ohlssonp på twitter

Lycka till!

/SirM

EDITERAD 2012-08-02 22.35:21
  Istres vs G.Ajaccio
Spela på Speltips Istres vs G.Ajaccio
SirMattBusby - 2 Augusti 2012 - 22:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
SirMattBusby - 2012-08-03 10:33

okej, tackar för infon!:)

Pettson - 2012-08-03 10:16

u21-striker (knockaert)*

Pettson - 2012-08-03 10:15

saknar fortf sin u2 striker som är på uppdrag. gourvennec var ursinnig efter 1-0 förlusten borta senast och med all rätt. han tyckte de borde vunnit med 4-2 men gjorde pojklagsmisstag. missade ett drös chanser och trots att jag spelade guingamp så tyckr jag att jag var rätt ute senast.

le havre dominerade de första ht och borde lett med 3-0(1-0 som de sen tappade till 2-1)eller 1-2* :)

35% av inbördes möten har slutat med kryss här och hade nog valt matchen som(guing-le havre som tv-match då jag tror den kan bli underhållande) men ett X är väl inte otroligt, 7/20 slutat med krysset och 2 jämnstarka lag som har mer att visa och enligt mig en ngn besviken inledning,

kör SAM, sedan, angers (dnb) och monaco. sedan vill jag veta om dialla som gick ut med en knäskada sist kan spela och även diaby. visst har laget chans att vinna utan D+D men svårare och med spelarna kan jag inte se annat än vinst eller första vinst för uppflyttningskandidaten sedan. trippeln borde ge ca 2*2*2 i dryga slängar och helt klart spelbar! ;)

SirMattBusby - 2012-08-03 09:58

De mötes i national 01 senast, men struntsamma i de för det ska inte inverka på denna matchen. Jo det är sant att publiken har sviktat, men de har ändå trivts bättre och plockat fler poäng på de 2 senaste åren på hemmaplan än på bortaplan.

Håller med dig att man vill se mer av Ajaccio innan man dra någon större slutsats av dem. Men tror ändå att Istres med ett bra bortaresultat i förra matchen kommer gå segrande i denna matchen. Men vi får ju se i alla fall. Får hålla tummarna för att Akrour leverar idag:)

Men jag var inne lite på Guingamp att vinna över Le Havre ikväll med, säger du om det pettson?

Pettson - 2012-08-03 08:30

alltid tyckt om dina rekar sirM, denna gång håller jag inte med helt. istres kanske värvat bra med tanke på de små medel de har tillgängliga men trots gazalec 0-0 hemma mot caen så är det ett lag som saknat ligue2 i 2 decennier(sista gången klubbarna möttes var 92 så inbördes som är fördel istres ignoreras, 3-1-1)

lägger till lite i truppen; istres saknar fettouhi som är med marockos os-laghans ((förmåga att skjuta distans kommer saknas) gazalec får tillbaka 2 spelare efter avstängning, den ena är värd att nämnas och det är filippi som lär gå akt in i elvan.

istres har de senaste 2 åren vunnit ca 40% av deras hemmamatcher och hade även lägsta snittet på publik förra säsong med 2400+. på en 17800-arena. dvs dålig uppslutning när fansen sitter i glesa klungor och stämningen är låg. ine mykt till hemmaplanförde. vill såklrt se mer av båda lagen och då främst gazalec. ett lag som gjort det bra på försäsong och även i franska cupen innan dess(!!) båda från ett kryss senast och inte en särskilt lång resväg då det är ngt av ett syd-derby och tror snarare på X här med tanke på istres usla hemmafacit senaste 2 år. veilex's lag kan bli luriga. jag passar men kryset/dnb2a hade legat närmast för mig - men vill se mer så kan utan bekymmer önska GL! :)


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming