Speltips

Speltips Laval-Monaco

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-03 20:30 Spela här

Speltips Laval-Monaco
Land: Ligue 2 Liga: Frankrike
Odds: 2.30 Speltips: 2/DNB2
2012-08-03 20:30 Laval-Monaco 2/DNB2 2.30 RalleArvid

Ajajaj, Kalmar FF satte sig i ett lika bra utgångsläge i dubbelmöte som jag satte mig och mina ryggare i dåligt. Lite ojämnhet hos mig nu med tre rekar satta i rad innan jag nu missat två europa-spel i rad. Vad som är positivt är väl emellertid att alla spel från min sida alltid ger minst runt dubbla degen, så ingen risk för att gå minus i långa loppet alltså. Men kraven är höga och kraven ska vara höga och helst vill man ju vara rekarnas motsvarighet till Michael Phelps, så bara ned i betting-bassängen igen hoppar jag.

De europeiska ligorna börjar så sakteliga rulla igång, men nog saknar man sin hemmaplan, de brittiska högre seriesystemet, ganska ordentligt. Tur då att det snart är dags. Till dess får vi nöja oss med franska andradivisionen en fredagskväll i början av augusti, och nog är det väl läge, av flera anledningar att börja rikta lite fokus mot fransk ligafotboll?

Monaco imponerade stort i premiären då man besegrade Tours med hela 4-0. Det är heller inte bara premiärmatchen som resultatmässigt imponerar utan även försäsongen skvallrade om att man har ett lag på gång som bör ha rimliga chanser att ta sig tillbaka dit man hör hemma, Ligue 1. Man tog bland annat segrar mot Dynamo Kiev och spelade jämnt mot självaste Newcastle innan det var dags för den imponerande premiären alltså.

Bortamatcher i Ligue 2 i Frankrike ska man givetvis vara varsam med att tippa alltför hårt. Krysset ligger alltid nära till hands och målsnålheten är ett ständigt överhängande hot, men nog tycker jag att Monaco är lite väl högt upptryckta trots bortamatch.

Man möter nu, i sin första bortamatch för säsongen, Laval. Ett medelmåttigt Laval som avslutade fjolårssäsongen katastrofalt med tre förluster (och klara sådana också) och en oavgjord i de avslutande omgångarna. Kanske inte mycket att gå på i sig själv, men jag tror att de förlusterna, när man var klara för nytt kontrakt skvallrar om en identitets- och klasskillnad lagen emellan som gör gällande att det är två lag som möts nu som kommer ligga i motsatta delar av tabellen, och det bör visa sig även i detta inbördes möte. I öppningsmatchen blev det 1-1 borta mot Chateauroux för Laval, Chateauroux, ett lag som låter som en bättre stekig champagne mer än ett fotbollslag, och ett lag som inte alls bör vara i paritet med årets upplaga av Monaco.

Förra säsongen slutade Laval på 16:e plats, blott två platser från nedflyttning. Monaco kom åtta och lär komma högre upp än så i årets upplaga. Senaste mötet dessa lag emellan vann Monaco med 2-1 efter att ha vänt på ett underläge. Det bör vara en liten klasskillnad mellan dessa lag, frågan är bara om den är större än vad hemmaplansfördelen i en traditionellt kryss-stark liga är? Till detta fina odds är jag man nog att undersöka den saken.

Monaco i rak 2:a spelas till 2.30 hos bet365 .com
Draw no bet-2:an, alltså insatsen tillbaka vid oavgjort ger 1.60.

Lycka till mina baguette-ätande lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 02 Augusti, 2012, 22:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mr_england - 2012-08-03 18:59:25

ROI = Nettovinsten delat med omsättningen gånger hundra plus hundra. Inga konstigheter.

RalleArvid - 2012-08-03 18:21:42

mr_england: Okej, ja, jag bara undrade eftersom jag inte riktigt fick ihop dina siffror vad gäller ROI som blev omsatt i pengar vid eventuella insatser och jag hittade inte någon spelbok varken i topplistan (där den absolut med marginal borde legat om den stämmer och är redovisad). Men då vet jag att du redovisar allt, precis som jag, vet dock inte bara var.

Vidare förstår jag inte riktigt vad du menar med skryter i varje inlägg/detta inlägg? Att skriva att man missat rekar i rad kan tyckas vara ett tämlige oortodoxt sätt att skryta på.

Fotsätt köra hårt och framförallt att hitta spelvärda rekar till höga odds!

overplayer: sorry, glömde Kalmar-Sundsvall. Och absolut. Det kommer redovisad statistik. Tack för rättelsen.

mr_england - 2012-08-03 15:04:18

Redovisar alla spel som rekar. Några andra spel finns inte. I alla fall inte som min statistik bygger på.

Har absolut inget krav på att alla måste redovisa sin statistik. Men om man skryter i så gott som varje/rek inlägg om hur duktig man är kanske man borde ha något som backar upp det... Annars blir det lätt oseriöst.

Overplayer - 2012-08-03 12:18:45

Vad jag kan utläsa av dina 10 senaste spel (Rekar på sidan) så har du missat 7. Men du kanske räknar på något annat sätt?

Woods topp 10 MISS
Woods H2H Scott MISS
Woods Under 70 MISS
Zestafoni-Neftci MISS
Lotta Schelin mål VINST
Slingo - Trava VINST
Strömgodset - Fredrikstad VINST?
Kalmar - Sundsvall MISS
FCK _ Club Brygge MISS
Kalmar . Young boys MISS

Som sagt med ett snittodds på 2ggr så går man inte plus på 3 av 7... Du skulle ju öka trovärdigheten en smula om du hade ordentlig statistik istället för att återge det felatkigt som du gjorde i reken ovan.

RalleArvid - 2012-08-03 10:33:07

Jag tror allt han simmar räknas in. Även då han värmer upp i den lilla 25-metersbassängen vid simhoppet. Bra att du redovisar din ROI, hur redovisar du den förutom i rekarna? Kör du som jag och Michael Phelps, rubbet? Bra jobbet iaf och fortsätt så!

mr_england - 2012-08-03 09:49:36

Vad ingår i Michael Phelps statistik? Bara de rekar som sitter? Då brukar det vara lätt att vinna i längden... eller samtliga rekar, tankar i bloggar, spel i inlägg som försvinner?