Djurgården åker till Norrporten Arena med ett starkt självförtroende, de har faktiskt inte förlorade på 12 matcher. Förvisso har dom spelat kryss i nästan alla matcher. Men i dom sista två matcher (Elfborg hemma och IFK Norrköping borta) har DIF spelat riktigt riktigt bra fotboll och vart värde alla 3 pinnarna.

Tyvärr så har pricken över i saknats, tills nu. Erton Fejzullahu har nämligen anslutit till Djurgården, enligt mig Allsvenskan bästa spelare. Erton går självklart direkt in i startelvan, han kommer få rollen som nr 10. Och lägg därtill att målvakten Kenneth Höie troligen gör debut i DIF tröjan, och alla som kan fotboll vet ju hur bra han är. Enligt mig så har Djurgården nu allsvenskan bästa målvakt och allsvenskans bästa utespelare och glöm inte att dom har grym form.

Så 2.70 (ökat till 2.80 helt sjukt) på DIF seger är riktigt bra, kan faktiskt inte förstå hur dom ska kunna tappa poäng mot ett svagt Sundvall, luktar kross !!!!


Skador/avstäningar DIF:

Petter Gustafsson är avstängd efter tre varningar. Sebastian Rajalakso, Joel Riddez, Martin Broberg och Marc Pedersen är otillgängliga på grund av skador.


Skador/avstängningar GIF:

Försvarsduon Brink och Myrstam har lämnat för spel i Norge lägg därtill att viktige Ari Freyr Skàºlason är avstängd.

Mer fakta om Sundsvall finns att läsa på http://gifsundsvall.se/infor-match/

God Luck

EDITERAD 2012-08-06 14.33:23

EDITERAD 2012-08-06 14.37:29

This is the stats tab
This is the post tip