Speltips

Speltips Carlstad U - KB Karlskoga

Sport: Bonnfotboll Spelstopp: 2012-08-04 15:00 Spela här

Speltips Carlstad U - KB Karlskoga
Land: Sverige Liga: div 2 s svealand
Odds: 2.15 Speltips: 1 (hcp -1)
2012-08-04 15:00 Carlstad U - KB Karlskoga 1 (hcp -1) 2.15 Mrbandy

Hejsan alla bettingvänner! idag har jag klivit på ett mycket intressant drag som jag kommer spela riktigt tungt på. Carlstad U möter idag Karlskoga hemma på campus och det är ett möte som Carlstad vann med 4-0 borta i Karlskoga och då var det tydligen stor skillnad mellan lagen. Carlstad jagar Nyköping om seriesegern och skall ses som stora favoriter här, Det har varit osäkert om Mirza Durakovic (tidigare Gif Sundsvall samt många år i Degerfors och Norska Addeco ligan) skulle starta idag, men han har inga känningar och startar fullt kry.

Karlskoga däremot skall ha stora bekymmer till dagens match och skall enligt uppgift sakna hela ordinarie bänk och tvingas lira med junnisar på bänken. Dessutom kan tilläggas att info har kommit att två av startspelarna var ute och festade igår och är skapligt bakfulla idag. Dock är läget i laget så dåligt att de startar ändå.

2.15 för Carlstad minus ett med dessa premisser anser jag är ruskigt fint!
med andra ord jag bombar!

Mrbandy - 04 Augusti, 2012, 12:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Deejan10 - 2012-08-04 14:33:44

Bra spel, men kan tilläga att för Carlstad United saknas även Martin Sundh(ordinarie mittback) dessutom är duktige innermittfältaren Jernberg avstängd. Och att 2 ordinarie har varit ute och festat stämmer inte enligt mina källor som är så pålitliga de kan bli. Med det sagt så ser jag ändock att det finns ett spelvärde på Carlstad men HCP-spelet kan bli jobbigt....