Speltips

Speltips Sundsvall - Djurgården

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-06 19:00 Spela här

Speltips Sundsvall - Djurgården
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 3,25 Speltips: X
2012-08-06 19:00 Sundsvall - Djurgården X 3,25 Hallberg_GTE

Nykomligen Sundsvall gästas av Blåränderna från huvudstaden på måndagskvällen. Båda lagen parkerar där man egentligen har förväntat sig att dem skall ligga: mitt i smeten.

Sundsvall har gjort det som förväntas av en stabil nykomling än så länge. Man har plockat lite segrar på hemma - och bortaplan och man har gnetat till sig ett kryss här och där. Det har resulterat i en hittills godkänd 8:e plats och jag är övertygad om att man kommer att fortsätta som man hittills har gjort och därmed slutar man i mittenregionen även när allsvenskan skall summeras.

Djurgården ligger också och degar i mittenregionen. Men vem hade trott att man skulle göra det genom att spela 1-1 i var och varenda match? Att man spelat 1-1 i så många matcher är naturligtvis uppmärksammat, men att man spelat oavgjort är faktiskt inte så oväntat.

Jag har sett ett par av Djurgårdens matcher i år och min enligt mig så har matcherna slutat 1-1 (inte nödvändigtvis 1-1, men iallafall oavgjort) för att Djurgården varken är bättre eller sämre än sina motståndare. Man spelar i stort sett lika bra, eller lika dåligt som sina motståndare. Helt klart beroende på vilka man än möter. Har man spelat mot Gefle hemma så har man spelat på samma nivå som Gefle. Och har man mött HIF borta har man spelat på samma nivå som dem. Därför anser jag att man har spelat så många oavgjorda och därför har man heller inte förlorat någon match med mer än ett mål.

Således förväntar jag mig att Djurgården och Sundsvall kommer att hålla en likartad nivå imorgon och att ett oavgjort resultat är att vänta!

Hallberg_GTE - 05 Augusti, 2012, 18:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!