Speltips Stabà¦k - Brann

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-08-06 19:00
Land: Norge
Liga: Eliteserien
Odds: 1.90
Speltips: 2
Spela på Speltips Stabà¦k - Brann
Få bonus på 1000 kr
Spela på 2
Första spelet blir att Brann vinner mot Stabaek @ 1.90 vilket är ett överodds enligt mig.

Stabaek är en klubb i kris, man har ekonomiska bekymmer och har därför varit tvingade att sälja många av sina bästa spelare och talanger. Stabaek har också en ruskigt dålig form i ligan med 5 raka förluster. Man ligger sist i ligan med 7 poäng på 17 matcher och hela -26 i målskillnad. Den viktiga backen Bjarni Eiriksson är avstängd. Positivt för Stabaek är att mittfältaren Mikkel Diskerud är tillbaka från lånet hos Gent.

Brann är en klubb som aspirerar på att vara med i toppen men är inte riktigt starka nog för att vara med om den absoluta guldstriden. Brann värvade landslagsmannen Erik Huseklepp från det sjunkande skeppet Portsmouth under transferfönstrets första dagar. En mycket bra värvning som borde gå rätt in i startelvan. Brann har en helt okej form med 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på de 5 senaste matcherna i ligan. Förlusten och den oavgjorda matchen har kommit på bortaplan men det är mot Hönefors och Vålerenga som inte är dåliga lag det heller.

Det skall vara klasskillnad mellan lagen och jag tror inte att bortaplan spelar någon större roll för Brann mot Stabaek.

Tips: 0-2?
Spela på Stabà¦k - Brann hos bet-at-home
nollkoll86 - 6 Augusti 2012 - 02:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: