Speltips

Speltips Stabæk - Brann

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-08-06 19:00 Spela här

Speltips Stabæk - Brann
Land: Norge Liga: Eliteserien
Odds: 1.90 Speltips: 2
2012-08-06 19:00 Stabæk - Brann 2 1.90 nollkoll86

Första spelet blir att Brann vinner mot Stabaek @ 1.90 vilket är ett överodds enligt mig.

Stabaek är en klubb i kris, man har ekonomiska bekymmer och har därför varit tvingade att sälja många av sina bästa spelare och talanger. Stabaek har också en ruskigt dålig form i ligan med 5 raka förluster. Man ligger sist i ligan med 7 poäng på 17 matcher och hela -26 i målskillnad. Den viktiga backen Bjarni Eiriksson är avstängd. Positivt för Stabaek är att mittfältaren Mikkel Diskerud är tillbaka från lånet hos Gent.

Brann är en klubb som aspirerar på att vara med i toppen men är inte riktigt starka nog för att vara med om den absoluta guldstriden. Brann värvade landslagsmannen Erik Huseklepp från det sjunkande skeppet Portsmouth under transferfönstrets första dagar. En mycket bra värvning som borde gå rätt in i startelvan. Brann har en helt okej form med 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på de 5 senaste matcherna i ligan. Förlusten och den oavgjorda matchen har kommit på bortaplan men det är mot Hönefors och Vålerenga som inte är dåliga lag det heller.

Det skall vara klasskillnad mellan lagen och jag tror inte att bortaplan spelar någon större roll för Brann mot Stabaek.

Tips: 0-2?

nollkoll86 - 06 Augusti, 2012, 02:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!