Folksam U21

Örebro SK ligger på en sjätte plats inför denna match och det är top5 som går till slutspel. Jönköpings Södra ligger på femte platsen just nu med 3poängs övertag dock så har man en match mer spelad än Örebro. Skulle Örebro vinna denna match skulle man gå förbi J-Södra för att man har bättre målskillnad och vilket ger dem ett bättre läge inför slutet på serien.

Qviding ligger sist i serien på ynka 1poäng efter 9 spelade. Ösk ligger på 10p och kommer spela hem denna matchen ganska enkelt tror jag. Jag är själv Örebroare och vet att Örebro kommer med ett bra lag inför denna match och inre källor säger att man kommer vilja gå för en stor seger då målskillnaden kan bli viktig mot slutet.

Förra mötet mellan lagen slutade 0-2 till Örebro då man kontrollerat spelade hem vinsten med ett lag som känns svagare på papper än laget som Örebro ställer upp med idag.

Örebro kommer som sagt med ett starkt lag och man borde inte ha några problem med att vinna denna match. Jag tror på målkalas från Örebro och mitt spel blir därför.

Örebro SK U21 - Asian Hcp -1,-1.5 till tung instats som ger 1.750 i odds.

@KindbergJakob

EDITERAD 2012-08-07 15.39:06

EDITERAD 2012-08-07 15.42:29

This is the stats tab
This is the post tip