Speltips

Speltips Figueirense - Flamengo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-09 02:00 Spela här

Speltips Figueirense - Flamengo
Land: Brasilien Liga: Serie A
Odds: 2.350 Speltips: 2 dnb
2012-08-09 02:00 Figueirense - Flamengo 2 dnb 2.350 Gringo

Figueirense är jumbo i Serie A med 8 inspelade poäng på 14 matcher. De har inte vunnit sedan premiären den 20 maj och de måste börja ta segrar annars är de på god väg ut ur högsta divisionen. I normala fall hade detta varit en 40/60 match enligt mig men det som verkligen talar emot Figueirense idag, förutom deras skrala form är att de har hela 8 spelare på skadelistan och 2 spelare avstängda.

Almir, Botti, Niell, Héber, Ricardo, Tiago Volpi, Toró och Túlio är alla skadade och missar dagens match.

Aloisio och Guilherme Santos är avstängda efter att ha fått sina 3:e gula kort i förra omgången.

Med sådana avbräck och att laget inte lyckats producera ett ynka mål framåt de senaste 4 matcherna gör att jag tycker att det borde vara lönsamt att spela emot dem idag.

Motståndare för dagen är alltså Flamengo, Brasiliens mest populära fotbollsklubb. De slutade 4:a förra säsongen och hade stora förhoppningar inför säsongen då de värvat anfallaren Vagner Love från CSKA Moskva. Tillsammans med Ronaldinho var det tänkt att de skulle skjuta upp Flamengo till toppen av tabellen.

Riktigt så blev det ju inte även om Vagner Love öppnade säsongen starkt genom att näta i de 4:a första ligamatcherna. Efter det har det inte blivit några fler mål från Vagner Love och laget har spelat rätt så knackigt efter det att Ronaldinho bröt sitt kontrakt med Flamengo och lämnade klubben för att istället spela för Atletico Mineiro.

I dagens match saknas Deivid, Airton och Maldonado som samtliga är skadade.

I och med Figueirenses manfall så tycker jag Flamengo har en riktigt bra chans att vinna denna match och spelar därför följande:

Flamengo 0, vilket är detsamma som dnb men som i detta fall ger bättre odds. 2.350 på bet365 2 units.

Gringo - 08 Augusti, 2012, 18:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!