Denna reken handlar om matchen mellan Nancy vs Brest i den första omgången i Ligue 1.

Nancy

Nancy slutade förra säsongen på en 11:e plats. Deras målsättning denna säsongen är att vara en bra bit ifrån bottenstriden, men ändå ha chansen till att skrälla vilket många tror de kan. De har t.o.m varit ute i europa och testat spelet för bara några säsonger sedan. Inför denna säsongen så har de valt att spela många träningsmatcher, som har slutat med positiva resultat.

Amnéville 1 - 2 Nancy
Nancy 3 - 1 Sedan
à‰pinal 1 - 2 Nancy
Nancy 1 - 1 Troyes
Nancy 0 - 1 Sochaux
Reims 1 - 3 Nancy

Inför denna säsongen så har de tappat några tongivande spelare som Traore och Diakite men de har ersatt de spelarna med bra alternativ. Deras bättre nyförvärv denna säsongen är Mollo, Louis , Grange, Ayasse, Sané, Mangani och Zenke. Där jag tror att Mollo och Zenke kommer bli riktigt bra för klubben. De brukar att spela med en offensiv 4-3-3 uppställning där det preliminära laget inför helgmatchen kommer vara:

Mollo - Zenke - Bakar
Ayasse - Sané - Karaboué
Haà¯dara - Luiz (K) - Puygrenier - Sami
Assembe

För att dra en jämnförelse, så kan man jämnföra Nancy med ett mer uppgraderat Stoke ifrån England. Där de är riktigt vassa på fasta situationer, men de är många nivåer grymmare på sitt kontringspel! Kontringsspelet som är deras främsta vapen och det är inte många lag i serien som slår dem på det!


Brest som kanske är seriens "tråkigaste" lag klarade sig precis kvar förra säsongen med 3 ynka poäng. Och målsättningen inför denna säsongen bör vara den samma fast de är tippade att åka ur Ligue 1. Förra säsongen så var man inte heller alls vassa på bortaplan där de hade facit 1-9-9. Även de har träningsmatchat flitigt med hyfsat resultat.

Troyes 0 - 0 Brest
Brest 1 - 1 Sochaux
Brest 1 - 1 Lorient
Brest 1 - 4 Guingamp
Brest 3 - 1 Rennes



Inför denna säsongen så har de tappat deras bästa spelare kan man säga då Zebina deras bästa back lämnade för Toulouse och deras målvakt Elana lämnade för Lille. Sedan förra säsongen så lämnade deras klart största stjärna Roux för Lille. De har försökt att värva erättare till de spelarna som målvkaten Thébaux ifrån Ligue 2 klubben Caen, backen Mendy och anfallaren Benschop ifrån AZ. Men tror inte dessa spelarna kommer kunna ersätta de andra på ett likabra viss. Den spelaren som ska och kommer göra deras mål denna säsongen kommer att vara mittfältaren Grougi. Men det lasset kommer vara för tungt att bära för honom. De brukar även de spela en 4-3-3 uppställning och den preliminära laget är:

Lesoimier - Benschop - Dernis
Chafni - Sissoko - Grougi
Lorenzi - Kantari (K) - Baysse - Mendy
Thébaux



Nä jag tror att Brests respass ner i Ligue 2 kommer starta redan i första matchen här emot Nancy. Nancy som jag hoppas och tror kommer hamman på en 5-10 placering detta året. 2.25 på Nancyn hemmaarena måste därförs testas!

kan lägga till att Nancy vann båda mötena förra året!

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

Ohlssonp på twitter

Lycka till!

/SirM



EDITERAD 2012-08-09 10.11:41

This is the stats tab
This is the post tip