Speltips

Speltips Dukla Praha-FK Teplice

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-08-10 18:00 Spela här

Speltips Dukla Praha-FK Teplice
Land: Tjeckien Liga: Gambrinus Liga
Odds: 2.37 Speltips: DNB
2012-08-10 18:00 Dukla Praha-FK Teplice DNB 2.37 Jeppeh

Efter en mycket lyckad "bettingsäsong" i gambrinus liga/tjeckien i fjol så hoppar jag på tåget igen.
Hade en mycket bra utdelning under fjolårets säsong och hoppas på detsamma denna säsong..

Två omgångar har spelats i ligan för samtliga lag och det har inte varit några större skrällar ännu. Omgång 3 startar med matchen Dukla Praha-Fk Teplice där jag tycker att bolagen är lite fel ute..

Dukla Praha som har fått med sig helt okej resultat mot klart bättre motstånd (1-1 i premiären mot Sparta, 3-2 förlust senast mot fjolårets mästare liberec) det är absolut inga resultat som man ska skämmas över, laget kommer att tillhöra mittenskiftet av tabellen. Tyvärr så har ingen information kommit ut ang laguttagningen inför morgondagens match (kommer att uppdatera när det finns på lagets hemsida) men något som är klart är att den viktiga innermittfälataren P.Maly är avstängd efter ett rött kort senast.

Teplice har startat säsongen med en 2-1 vinst i premiären (Mlada boleslav) och senast 2-2 borta mot Hradec Kralove, där man hade 2-0 ledning fram till 70min.
Annars ses Teplice som en outsider denna säsong i och med sin grymma defensiv men man har också ett riktigt stabilt lag rakt igenom med flera bosniska landslagsspelare.
Av informationen som har kommit ut på lagets hemsida så finns det inga avbräck och man nämner att dom ska göra allt som går för att behålla den förlustfria sviten.
Det skrivs även om att arenan man ska spela på är riktigt tråkig men med en fin matta, vilket kommer att gynna det bättre laget (Teplice)

Hade egentligen tänkt att spela under 2.5 mål men linan ligger bara på 1.65, vilket var för lågt. I och med Duklas avstängning på mittfältet så blir det ännu mer svårare att få hål på Teplice.
Teplice har som sagt ett bra lag nog för att kunna vinna denna match till 3.25 alt dnb till hela 2.37

Lycka till och kommentera gärna vid rygg!

Jeppeh - 09 Augusti, 2012, 17:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
pipo9 - 2012-08-10 12:21:27

bosniska landslagsspelare ??? du har ingen koll alls ser jag