Speltips

Speltips Montpellier

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-08-10 20:45 Spela här

Speltips Montpellier
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 1,75 Speltips: 1,75
2012-08-10 20:45 Montpellier 1,75 1,75 Chralle

Ligue 1 Montpellier vs Toulouse
Gårdagen slutade vid att sex av mina första rekar här satt medan Anorthosis, Gent och Marítimo valde att dra på sig röda kort. Däremot hoppas jag ni lyckades att få in Dynamo, Liverpool, Legia, Bursaspor, Marseille samt Hannover där det fanns goda möjligheter att dra in fina överskotts pengar.
Nu till dagens franska ligapremiär där jag lägger mitt krut på fjolårets ligaetta Montpellier, man har iof tappat lagets stora målskytt Giroud men i övrigt är man intakta och har kryddat truppen med en del nyförvärv så som argentinaren Emmanuel Herrera från Union Espanola där han på 21 matcher målade vid 11 tillfällen samt den eviga talangen Anthony Mounier. Han ses som ett mycket intressant nyförvärv, den tidigare Lyon spelaren, gjorde en kanonsäsong förra året i Nice innan han hamnade i det nyblivna Champions League laget.
Förra säsongen bidrog Montpellier i alla fall för mig en hel del polettregn och ska med i princip samma trupp i år också om man bortser från Giroud kunna vara med och tampas om ligatiteln även denna säsong. Det jag bygger det på är något som bevisas år efter år KONTINUETET i truppen d.v.s att man inte förändrar för mycket något som Girard förstått och spelidén är densamma och någon enstaka spelare får man ju räkna med att man tappar när man inte riktigt kan mäta sig med de allra största ligorna än men man tar in unga hungriga ersättare.
Man möter här ett Toulouse som haft det ganska kämpigt de senaste åren, sedan Elmanders tid, man har iof lyckats behålla Tabanou som det ryckts en hel del i sommar vilket är viktigt, man har plockat in den gamla landslagsbacken Zebina från Brest men får nog räkna med att de får kämpa på den nedre halvan i år. I min mening saknas det framför allt en spjutspets av rang, som kan leverera sista tredjedelen.
Monpelliers försäsongsmatcher:
Arles-Monpellier 1-3
Nice-Montpellier 1-2
Kansas City-Montpellier 0-3
Lyon-Montpellier (Franska supercupen) 2-2
Espanyol-Montpellier 2-0

Toulouses försäsongsmatcher:
Luzenac- Toulouse 0-2
Istres- Toulouse 1-0
Chateraoux- Toulouse 0-2
Nimes- Toulouse 1-0
Ajaccio- Toulouse 0-0
Bordeaux-Toulouse 2-1
Rent statistiskt har Montpellier haft det relativt enkelt för Toulouse på hemmaplan (10 segrar)men man har samtidigt spelat två av tre matcher oavgjort på hemmaplan sedan återkomsten till högsta ligan. Men ikväll tror jag det blir en stabil seger med 2-0, 3-1?
bet365 finns det att fynda rak hemmaseger till 1.75!

Lycka till vid rygg!
//Chralle

Chralle - 10 Augusti, 2012, 10:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Moneyline - 2012-08-10 10:29:05

Jag har redan spelat denna men tror på en tight match. Premiärer är allt som oftast tighta. Men även om det inte var en premiärmatch brukar Montpellier vinna med uddamålet. 3.40 på bet365 just nu.
Matcherna mellan dessa lag har slutat med oavgjort eller uddamålsvinst i dem senaste matcherna.
1-0 räcker för 3poäng!
1-0 @ 5.50 på bet365

SirMattBusby - 2012-08-10 10:11:37

Girouds tilltänkte ersättare – Anthony Mounier från Nice – är liksom tongivande mittfältaren Younes Belhanda (12 mål och 6 assist i fjol) och högerbacken Garry Bocaly skadade. Därtill är ordinarie mittfältaren Marco Estrada avstängd.

avslag för mg iaf, men lycka till!