Speltips Syrianska-Åtvidaberg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-08-11 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.91/1.70
Speltips: Ö2.5/Both teams
Spela på Speltips Syrianska-Åtvidaberg
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Ö2.5/Both teams
OS närmar sig slutet, Premier League och de stora ligorna ute i Europa närmar sig sin början, Allsvenskan tuffar på någonstans mittemellan de båda. Idag vid klockan 16.00 väntar ett ovisst möte oss på konstgräset i Södertälje.

Visst, Syrianska har till synes inte världens bästa form, åtminstone inte vid en första anblick. Men jag tycker att i statistiken och i deras form finns en del att utläsa som mynnar ut i positiva tongångar för hemmalaget. I de sju senaste hemmamatcherna laget har spelat har man i samtliga lyckats göra minst ett mål. Dessutom har man tre segrar, en oavgjord och bara en förlust på hemmaplan på de sista fem matcherna.

Motståndarna som kommer på besök till Södertälje får mitt ibland alla negativa dito anses vara Allsvenskan mest positiva överraskning i år, och det mycket framförallt tack vare sitt offensiva spel och sin produktivitet framåt. Även om man inte segrar i varje drabbning så är det väldigt ovanligt att man går av planen mållösa, och det är inte sällan man dessutom gör mer än ett mål, även på bortaplan.

35 mål gjorda för Åtvidaberg och det innebär att man gjort näst flest mål i hela allsvenskan, på bortaplan har man nätat 14 gånger och även i den statistiken är man näst bäst i hela serien. Syrianska har visserligen inte gjort speciellt många mål om man räknar sammantaget över alla de 18 omgångarna hittills men som jag ovan nämnde: målskyttet har lossnat på slutet och framförallt har man varit helt okej på hemmaplan de senaste veckorna.

När man dessutom synar statistiken över insläppta mål ser man att det här ingalunda kommer bli en drabbning där båda lagen håller tätt. Nej, både Syrianska och Åtvidaberg har släppt in 27 mål på 18 matcher och man ligger på det i det absoluta bottenskiktet, helt i enlighet med Syrianskas tabellplacering men något överraskande för Åtvids del.

Vi förbereder oss på att det blir åka av under lördagseftermiddagen, vi förbereder oss på att det blir över 2.5 mål och vi förbereder oss på att båda lagen hittar nätet någon gång under 90 minuter.

1.91x är högsta bjudet för över 2.5 mål på nätet.
Nordicbet bjuder 1.70x för Both Teams to Score.

Lycka till lads!
/Twitter: @RalleArvid

Spela på Syrianska-Åtvidaberg hos Nordicbet
RalleArvid - 10 Augusti 2012 - 16:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: